Arama sonuçlarınız

1. nev2000

[PORT][OS] Freeme OS

Hocam internetten hazor tema bulabilirmiyiz yoksa özellikle uğraşmak mı gerekiyor
  2. nev2000

[PORT][OS] Freeme OS

Orochi hocam gömülü temalar dışında tema eklenebilir mi
  3. nev2000

[PORT][OS] Freeme OS

AnTuTu merak edenler için 15600 Hocam müzik çalar hata vermiyor ancak çalışmıyor da şimdiye kadar karşılaştığım tek Problem GPS konumu doğru bulmuyor gmd için alıştık bu duruma Şarj geç oluyor ama çabuk bitmiyor
  4. nev2000

[PORT][OS] Freeme OS

elinize sağlık os romlar içinde en sadesi bu galiba ancak en hızlısı da bu gibi çok seri takılma donma vs hiç yok gömülü temalar dışında tema eklenebiliyor mu?
  5. nev2000

[GÜNCELLEME][PORT][4.4.2]HTC Sense Uİ Rom V1.2

rom çok güzel elinize sağlık ben hiç kasma yaşamadım tekrar temiz kurulum deneyin hatta daha hızlı geldi bana teşekkürler
  6. nev2000

[Edit][ART]Rowell Rom

Çok tesekkur ederim hocam ROM hakikaten çok hoşuma gitti ilgilendiğin için teşekkür ederim
  7. nev2000

[Edit][ART]Rowell Rom

Hocam güç tuşu reset problemi flip geçiş efektini kurunca yapıyor o nedenle kurmadim ROM çok güzel eline sağlık. System ui deki hava durumunu nasıl pasif edebiliriz Birde systemui deki gelen bildirimler beyaz onu masum başka renk yapabiliriz flip animasyonlu kurunca tam istediğim gibi saydam...
  8. nev2000

[Edit][ART]Rowell Rom

Telefonum 4gb sıkıntısiz kurdum ancak Güç düğmesine basınca telefon reset atıyor bu konuda bilgisi olan var mı
  9. nev2000

Vibe Kapalı sarj animasyonu+Osmanlı açılış arması

Arkadaşlar Orochi hocamızın kullanımımıza sunduğu vibe kapalı sarj animasyonu hoşuna giden ancak açılıştaki google u görmek istemeyenlere alternatif olarak hazırladım.(Yine orochi'nin logobuilder anlatımı ile yaptım) Orochi hocamıza teşekkür ediyoruz.Bize öğrettikleri için... Şu anda birde...
  10. nev2000

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

OROCHİ hocanın tuş ışıklarını pasif vve aktif etmek için flash paketi var onu kullan
  11. nev2000

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] gunner çok gösterişli ve kullanmak hoş ancak kasma yaşadım o nedenle mecburen başka rom kurdum ama hakikaten denenmesi gereken bir rom ( kasma olayı çözülse kesinlikle devamlı kullanacağım bir rom) v11 kurdum hızlı hatasız ancak bana hitab etmiyor  [hr]...
  12. nev2000

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** kardeşim çok güzel rom ama bir oyun açtığımda veya ekranı kaplayan ne açarsam açayım xperia ana sayfası durduruldu hatası alıyorum
  13. nev2000

Telpa 60 dk da Teknik Servis Hizmeti

KARGO ile göndermelerde 20 günden aşağı kolay kolay gelmiyor Biraz şans işi herhalde para olayı Ben telefonu yüksekten düşürdüm telefon donuyordu ve soketin alt kısmında antenin falan bulunduğu yerde çatlak vardı para almadılar Diğer telefon düştü sol alt kısımdan ekran çatladı yine para...
  14. nev2000

Telpa 60 dk da Teknik Servis Hizmeti

Arkadaşlar 2 tane discovery cihazım var ikisi de aynı dönemde usb şarj soketi bozuldu  (daha önce telefon elimden düştü servise gönderdim 25 günde gelmişti) Bugün Profilo avm deki telpaya gittim iki telefonu da verdim 30 dk da tamir edilip verildi Arkadaşımın telefonu ekran ve panel...
  15. nev2000

[AOSP-OS] ColorMe v1 - CoLorMe v1 Mixed

colorME en sevdiğim ve uzun süre kullandığım romdu teşekkürle hocam
  16. nev2000

[ART][L DESIGN] WINDROM V1.0

teşekkür ederim ilk kurduğumda bu hatayı vermedi daha sonra farklı bir rom kurup tekrar bu roma geçtiğimde galeri ve whatspp ta durduruldu hatası alıyorum bende şaşırdım galeriyi sildim lenovo kamerayı yükledim ancak whatsapp yeni hata vermeye başladı akşam kalşdırıp kurucam
  17. nev2000

[ART][L DESIGN] WINDROM V1.0

hocam rom çok güzel ancak galeri ye girdiğimde durduruldu hatası alıyorum
  18. nev2000

Ecoo OS By SmiLeToliFe

eline sağlık hocam emui yi gördükten sonra bu biraz hafif kalıyor ama :)
  19. nev2000

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe hakikaten çok sıkıntılı oldu kurulum aşaması ama değdi güzel rom miui v6 yı da kurdum birbirlerine çok yakınlar ama bu biraz daha hızlı ve bildirim paneli çok güzel güvenlik bölümü yine harika şarj durumu hoşuma gitti eline sağlık hocam telefon servise gidiyor...
  20. nev2000

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** z3 eski dürümleri de kurdum ama kesinlikle en stabil ve sorunsuz olanı daha öncekilerde sıkıntı varmıydı ? kullanıma engel yoktu ama kasma ve donma oluyordu bunda yok eline sağlık