Arama sonuçlarınız

1. L

Android 6.0 M

Keşke kitkat yerine "künefe" deselerdi :)
  2. L

GM 4G Alınır mı ?

Yalnız bu alet piyasaya çıkınca rakipleri fiyat kırar dedim ama tam tersi oldu, fiyatlar yükseldi 20 30 TL civarı.
  3. L

GM 4G Alınır mı ?

Ben de aletin alt tarafındaki o kocaman boşluğa kıl olmadım değil. Tasarım olarak sanki önce aşağıya tuşları koymayı düşünmüş ve sonradan vazgeçmişler gibi gözüküyor. Hoş olmamış.
  4. L

Discovery 1 isinma sorunu

Dalvik cache'i ve cache'i silin. Bir de eğer çok aplikasyon kurduysanız, bunların yeni adeti, telefon açılırken otomatik başlamak, bi bakın, eğer gereksiz aplikasyonlar varsa otomatik başlayan, engel olun onlara. Telefonun ısınması demek işlemcinin ısınması demek aslında. Zaten kendisi minyatür...
  5. L

Gionee V4S Tüm Stock Romlar

İşte bu gibi paylaşımlar satın alacağım telefonu seçmemde, karar vermemde etkili oluyorlar. Bu forum veya XDA'da desteği olmayan hiç bir aleti almam artık. Teşekkürler.
  6. L

[MT6589][V1.1]GM Discovery Google Play Edition

Galiba bunun sayesinde en sonunda kitkata geçebileceğim. Kullandığım en hızlı kitkat. JB kadar hızlı.
  7. L

General Mobile Android One 4G

Yalnız bi saniye. Bu aletin gerçek üreticisi kim? Hangi Çinli firma? Gionee mi? Modeli ne? O zaman GM değil o firma niye satmasın ki Avrupaya, öyle değil mi? GM yine aracı kurum gibi çalışır büyük ihtimal.
  8. L

General Mobile Android One 4G

XDA'da ya da burada rootlanıp, her bi yerine yazılımsal anlamda tecavüz edilmediği, Xposed kurulamadığı sürece satın almam :cool: Garip gelecek belki ama yazılımsal olarak saf Android'e güvenmiyorum ben. Saf androidin hala bir çok eksiği var. Xposed Framework'ün en sıkı fanlarından biriyim...
  9. L

viper4fx

Viper4android, aplikasyonlardan bağımsızdır, androidin ses çıkışına direkt olarak müdahale eder. Xposed gibi düşünebilirsiniz. Dolayısı ile androidin default ses çıkışını kullanan tüm playerler ile kullanabilirsiniz. Fakat uyarmadı demeyin, bataryayı fena hüpletiyor  :)
  10. L

dokunmatik sapıtması

Sapıtma derken?
  11. L

3g'de telefon çekiyor ama arayanlar ulaşamıyor

Haberi geldi bugün, baz istasyon kaynaklıymış. Zaten Avea hala dandik hep dandik malesef. Bir baz istasyondan diğerinin kapsama alanına geçerken telefonda hat gidip geliyor resmen, hem de İzmirin orta yerinde.
  12. L

3g'de telefon çekiyor ama arayanlar ulaşamıyor

Discovery kullanıyorum. Bu sorunu dünden beri yaşıyorum. Arıza kaydı filan açtırdım. Avea kullanıyorum. Telefon 3g aktifken başka bi telefondan kendimi arıyorum, her iki aramamdan birisi "ulaşılamıyor" diyip telesekretere yönlendiriliyor. Ama telefon ful çekiyor. Ve saniyesinde cebime "şu numara...
  13. L

Discovery Mock up Design

Eli yeşile boyasaymışsın Hulk diye yuttururmuşsun ha :) Telefon minnacık kalmış :)
  14. L

rom gecişi yaptıktan sonra uygulamalarınızı aynen geri yükleme.

her şey iyi hoş da "vakit ve zaman kaybı" ne demektir arkadaşım ya. yapmayın gözünüzü seveyim.
  15. L

Yeni telefon önerisi :)

Avrupa ve Asya fiyatları ile karşılaştırıldığında Türkiye'de çok pahalılar, haklısın. Ama tüm cihazlar pahalı Türkiye'de. Devletin sıkı vergi politikası yüzünden Türkiye'ye girdikleri andan itibaren değerleniyorlar malesef. Fakat şu açıdan bakmak lazım, daha geçen sene 500 TL'ye bu tip bir...
  16. L

Donanıma bakınca hemen hemen aynı, o zaman Lenovo android derlemesi işini beceremedi eğer dediğiniz gibiyse.
  17. L

Aynen ben de o ikisinden birini ya da Lenovo'yu tercih ederdim. Değişiklik olsun diye Sony ya da Lenovo derdim hatta, GM ile oynadık hevesimizi aldık çünkü :)
  18. L

"Alt tarafı telefon alıyorum, araba değil" diyenler için tavsiyeler :) Discovery'e rakip, en ucuz yollu 4.7 inç, 8 GB ve üzeri androidler "450 - 550 TL" arası Not: Daha iyi aletlerin ikinci el pazarında bu fiyatlara bulunma olasılığı elbette var, ama sıfır ürünlerle ilgili bi yorum bu...
  19. L

Bataryam şişti (GMD 1)

internette orijinal bile deseler pek güvenme, git telpaya al (tabi büyü şehirdeysen). benimki de şişmişti, gittim 30 tl'ye aldım. çakmaları vardı 20'ye sağda solda, güvenmedim. yeni bataryanın performansı gayet iyi.
  20. L

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Ya bu çok hoşuma gitti. Hangi rom bu?