Arama sonuçlarınız

1. L

Dıscovery Ekrandaki Bulutlanma ve Olu Piksel

Sarı leke var bende de, ama rahatsız etmiyo, vermicem servise filan. Eskisin ölsün atıp yenisini alacağım. Bu tip elektronik aletlere artık gerektiğinden fazla değer vermek istemiyorum. Çocukken hatırlıyorum, evlerde danteller serilirdi elektronik aletlerin üstüne. Bugün de sanki o anlayış...
  2. L

Discovery 2 Mini Orjinal Lollipop Stock Rom

Bak şimdi alınır işte bu alet.
  3. L

Kitkat Güncellemesi Kasma Sorunu

Evet kitkatı bi kaç defa denedim, custom kitkatlar da dahil, ama arabirimin ve telefonun tepki verme süresi jellybean kadar hızlı değildi. Animasyonları kapatsanız dahi değişen bişey yok, çok az da olsa bir kasma söz konusu. Aslında bu tip OEM cihazlarda güncellemenin imkansıza yakın olmasının...
  4. L

Pilim sorunlu.

Emre Çankaya'da eski itfaiyenin karşısında GM servisi var. Oradan aldım ben 30 TL'ye. Kapısında yazıyo zaten General Mobile servisi diye.
  5. L

Pil Sorunu

Eğer batarya yeni ise, dalvik cache'i silmeyi deneyebilirsin. Eğer bu da işe yaramaz ise, o zaman kesin kaynakları sömüren bir aplikasyon kurdun telefona. Hangi aplikasyon olduğunu anlamak için aynen yukarıdaki wakelock detector'u kullanabilirsin. Orada sistemi sürekli uyandıran aplikasyon...
  6. L

Pilim sorunlu.

Orijinal pil 30 TL serviste. Çakmalar da vardı 20 TL'ye bit pazarında (izmir) ama ben orijinal aldım, güvenemedim. Eski pil şişmişti çıkarınca fark ettim. Bi bataryanın ömrü zaten nereden baksan en fazla 1, 1.5 yıl.