Arama sonuçlarınız

1. Steve-JOBS

APK PORTLAMA

apk portlamak?
  2. Steve-JOBS

[SORUN] Dokunmatik Algılamıyor

Tabletime linkteki romu yüklemeye çalıştım. Zipin içeriğine bakmamıştım ilk başta (sonradan gördüm ki zipin içinde system.ımg şeklinde bulunuyormuş). O zipi yüklerken hiçbir sıkıntı olmadı. Reboot system dediğimde tablet boot animationda kaldı. Sonra tableti kapatıp twrpye girdim. Ancak...
  3. Steve-JOBS

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

RE: [REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.0-0 Yükleme Elinize sağlık hocam. Lollipop romları da bekliyoruz 4 gözle :)
  4. Steve-JOBS

Legend rom cekim problemi

RE: BİRİ BAKABİLİR Mİ? Hocam size tavsiyem konunun adını düzenleyen. Aksi takdirde ban yiyebilirsiniz.
  5. Steve-JOBS

Güvenlikde Sorun

Ayarlar > güvenlik > (en altta) kimlik bilgilerini temizle ye bi tıklayın hocam belki duzelir?
  6. Steve-JOBS

E-Tab 5 için wlan-direct

Cvp: RE: E-Tab 5 için wlan-direct Bunlar xposed modülleri. İnternetten araştırabilirsiniz
  7. Steve-JOBS

You Tube da videolar 1080p de izlenmiyor

Cvp: You Tube da videolar 1080p de izlenmiyor Galiba eski sürümü indirmişsin. Şu official linkten indirip kurmayı dene, bende sıkıntısız çalışmakta http://ogmods.net/home/ogyoutube?ref=xda&tab=Download
  8. Steve-JOBS

You Tube da videolar 1080p de izlenmiyor

Cvp: You Tube da videolar 1080p de izlenmiyor 1080p izletmesi için ekranın tam 16:9 olması gerekmektedir ancak bu ekran 16:10'dur. ogyoutube kullanırsanız 1080p kalitede izleyebilirsiniz
  9. Steve-JOBS

ETAB5-Marshmallow Boot Animation-Hatasız(Android Yazısı Gelen)

hocam animasyonda bir hata var. oradaki örnekteki gibi döngü yok, android yazısından sonra duruyor
  10. Steve-JOBS

E-Tab 5 için wlan-direct

e tab 4ün işlemcisini bilmediğim için birşey diyemeyeceğim. ancak mtk ise sıkıntısız çalışması gerekir..
  11. Steve-JOBS

Etab5kitlendi

Konuyu yanlış yere açmışsınız. Birdaha bu tür soru sorarken foruma bir göz atınız! Size yardımcı olacak konu: http://forum.turkdevs.com/konu-4-4-2-flash-tool-etab-5-stock-rom-etab5-01-03-09s-i.html
  12. Steve-JOBS

Tabletin tuş ışıklarını nasıl kapatabilirim

Oooo kimleri görüyorum :rofl: :welcome:
  13. Steve-JOBS

Seri Numarası Silindi (Çözümü)

Elinize sağlık hocam, çok başarılı bir anlatım olmuş.. Flash tooldan stock rom atma sonrası silinmiyordur umarım!
  14. Steve-JOBS

Tus isiklari kapama

Reklam vermiş gibi  olacak ama trappress te bulabilirsiniz bu yontemi
  15. Steve-JOBS

Kurumsal Cihaz Yönetimi 91.0

önce download de sonra bağla
  16. Steve-JOBS

settings.apk zip dosyasını nerden bulabilirim?

bilgisayara bağlayınca usb hata ayıklama açıksa kapat (kapalıysa aç). her seferinde bu yöntemi deneyerek pc'nin görmesini sağlayabilirsin.
  17. Steve-JOBS

Boot Logo Tasarlama

Logo builder ile tasarlayabilirsiniz..
  18. Steve-JOBS

E-Tab 5 için wlan-direct

Rom değil hocam. monsterui+gravitybox+flatstyle
  19. Steve-JOBS

Google play store eror

Hocam biraz açıklayıcı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız..
  20. Steve-JOBS

E-Tab 5 için wlan-direct

Es dosyadan paylaş tuşuna bastığınızda listede bu da görünecektir :)