Arama sonuçlarınız

1. Steve-JOBS

E-Tab 5 için wlan-direct

1) Sadece MTK işlemcili general mobile cihazlar arasında sıkıntısız dosya paylaşabilirsiniz. 2) Sisteme gömüldüğünden dolayı sadece rootla kaldırabilirsiniz.
  2. Steve-JOBS

[MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme v2 (07.12.2015)

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Hocam pcye taktığınızda görmesi için USB hata ayıklama modunu; kapalıysa açın, açıksa kapatın (her bağladığınızda bu durumu tekrarlayın). Bu şekilde PC görüyor.
  3. Steve-JOBS

E-tab 5 bootlogo

@"Orochi™" hocamızın Vibe ui kapalı şarj animasyonu adlı konusundan yararlanarak e-tab 5 için editleyebilecek var mı?? Discovery'mde kullanıyorum ve çok beğeniyorum. Bunun için de yapmayı demedim fakat çözünürlüğü uyduramadım dolayısıyla saate batarya birbirine karıştı..
  4. Steve-JOBS

E-Tab 5 için wlan-direct

Superbeamda aynı wifiye bağlı olma zorunluluğu var diye biliyorum ama ?
  5. Steve-JOBS

E-Tab 5 için wlan-direct

Başlıkta belirttiğim üzere sizlere wlan-direct'i sunuyorum. Bunun sayesinde 1GB dosyayı yaklaşık 2-3 dakikada gönderebilirsiniz. KURULUM 1-) Buradan dosyayı indirin. 2-) Herhangi bir custom recoveryden wipe yapmadan yükleyin. KULLANIMI 1-) Herhangi bir dosyayı paylaşacağınız zaman...
  6. Steve-JOBS

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme @"genso" yok hocam stock ROM. Xposed+monsterui kullanıyorum.
  7. Steve-JOBS

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Buyur hocam:
  8. Steve-JOBS

[recovery][stock] GM e tab5 orjinal recovery

Aynen hocam ben de onu kastetmiştim :)
  9. Steve-JOBS

[recovery][stock] GM e tab5 orjinal recovery

eline sağlık mehmet :) burada vardı ama sağol yinede
  10. Steve-JOBS

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme @"capanoglu2626" farketceğini sanmıyorum.. ben otg kablo ile taktım ama sonuç yok..
  11. Steve-JOBS

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Elinize sağlık hocam ama çalışmadı, elektrik gelmiyor usb'ye :( @"Asderdd" hocam fix paket olarak verme imkânınız var mı?
  12. Steve-JOBS

e tab 5 rom portlama

Cm için kernel kodları gerekiyor dostum :(
  13. Steve-JOBS

Otg desteği var mı tablette?

@"Celuk" hocam dosya yöneticisinin neresinde görünüyor??
  14. Steve-JOBS

Olmuyor hocam. Flash belleğe elektrik gelmiyor..
  15. Steve-JOBS

Sorunu başlıkta belirttim
  16. Steve-JOBS

Ogyoutube

o link çalıştı mı hocam sizde @"Whisper"
  17. Steve-JOBS

Fatih Projesi GM E-Tab 5 root

Hmm. Peki hocam uygulama yüklemenin yöntemi var mı? Ebadan uygulama indirirken apkyı silip değiştirme tekniği işe yaramıyor. [hr] Mtk droid tools ile pcden cwm kursam daha sonra da bir fixle kurumsal cihaz yöneticisini app klasöründen silsem olur mu? Çok değişik bir fikir, yeni aklıma geldi :)
  18. Steve-JOBS

Fatih Projesi GM E-Tab 5 root

S.a. hocalarım. Okulda Fatih Projesi adı altında dağıtılan General Mobile e-tab 5 tabletime bugün kavuştum. Kullanan arkadaşlar biliyordur. Onlara birkaç sorum var. Tablete root atsam kilitlenme gibi bir mevzu oluyor mu? 2.sorum ise şöyle; Rootlu cihazları tespit edip ceza veriyorlar mı...
  19. Steve-JOBS

Instagram Downloader Modül Sorunu

cevaplarınız için teşekkürler.. @"ArdaKozkı" senin bahsettiğin yöntemle yaptım, teşekkürler
  20. Steve-JOBS

Instagram Downloader Modül Sorunu

Instagram Downloader modülünü yüklüyorum fakat instagram'ın yeni sürümüne uymadığından çalışmıyor. Modüle birkaç aydır güncelleme de vermemişler. Instagram'ın son sürümüne uyması için apkyı decompile edip neresini değiştirebilirim? :what: (verilen güncelleme içeriklerine baktığımızda zaten...