Arama sonuçlarınız

1. JRLejoyner

rom paylasimi

Bütün SS leri tek resime koy hızlıresim.com a upload edip karşına çıkan linklerden forum olanı koplaya konuna yapıştır
  2. JRLejoyner

[MT6589]MERE ROM

Tekrar yazıyım, çok hızlı on numara, beynine sağlık :) Kamera ile fotoğraf çekip kaydedince pixel pixel anadolu oluyor net kaydetmiyor, sadece bendemi bu sorun
  3. JRLejoyner

bi yardım?

Stock Jb yada gidgat L
  4. JRLejoyner

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

LeKi romu hunharca editledim :)
  5. JRLejoyner

Rom Atarken Uygulamaların Silinmesi

Hocam Sistem uygulaması yapmıyor merak etme ;) data ya yüklüyor Sadece apk yedekledim cmw hali ile çok kullanışlı oldu Cmw den yüklendikten sonra telefon açılırken geç açılıyor 1 kereliğine, root ister
  6. JRLejoyner

Rom Atarken Uygulamaların Silinmesi

Zıp Me (google playde var) Uygulamaları istersen sadece apk yada apk+veri ile yedekleyip cmw den yüklenebilir hale getiriyor
  7. JRLejoyner

Lolipop gibi dokunus nasil yapabilirim

Xposed modülü vardı adını unuttum onunla oluyordu Biraz araştırsan bulursun
  8. JRLejoyner

Asseins Crees Pirates

Diyalog kısmına kadar gelip hata veriyor sinir oldum :gl:
  9. JRLejoyner

Asseins Crees Pirates

Bu oyunu discovery de oynayabilen varmı bir yerde takılıp oyundan atıyor
  10. JRLejoyner

[CWM] Discovery Sound Patch (Ses Yükseltme)

Ciuuvvv ciuuuvvv diye sesler geliyor ? :) Birde normal halini versen güzel olur :gl:
  11. JRLejoyner

HOPARLÖRDEN CİVVVV DİYE SES GELİYOR

Yüklediğin paketin içinde hangi dosya varsa o dosyayı kurduğunu ROM içinden al geri yükle izinleri ayarla
  12. JRLejoyner

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

http://www.mtkhack.in/2015/04/panoramic-rom-for-mt6572.html?m=1 Heveslendim protlamak için jb mtk6572 imiş :(
  13. JRLejoyner

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Yukarıda yazmıştım amber weather indir widget mağazası var onun oradan illusion u indir
  14. JRLejoyner

Rom yükledikten sonra uygulamalar gidiyor.

En hızlı indirip deniyenlerdenim :cool: :) Zip Me uygulamasını indir google playden uygulamaları verileri ile yedekleyip cmw den yüklenebilir hale getiriyor :gl:
  15. JRLejoyner

ARKADASLAR NEDEN KİMSE YARDİMCİ OLMUYOR :( Allah icin bir bakin

Denemedim m.modu ama dolby atmış+ses fix ile güçlü ses veriyor
  16. JRLejoyner

O zaman donanımsal olabilir Mühendis modundan ses yükseltme vardı onu dene araştır bulursun Dolby+Sound fix yükleyince patlıcan gibi ses geliyor şu an
  17. JRLejoyner

RE: ARKADASLAR NEDEN KİMSE YARDİMCİ OLMUYOR :( Konu yanlış yerde Bilaldmirel in paylaştığ ses fixini yüklersen işini görür ki bende işe yaramıştı Dolby vs. dene http://forum.turkdevs.com/konu-v2-discovery-ses-yukseltme-programsiz.html
  18. JRLejoyner

z3 Romlarda Walkman Sorunu

Çözümü olsaydı romun konusuna yazılıdı Dolby kur keyfine bak :cool: