Arama sonuçlarınız

1. ReQo

°¥÷~

vayy denerim sağol (önce rom işini halledeceğim :D)
  2. ReQo

[PORTING] Önemli Duyuru!

knk insta gelsene
  3. ReQo

[PORTING] Önemli Duyuru!

Mobil sürümü yok sanırım. Olsa bile, neden onu kullanayım ki bana lazım olan rom'u kurduğum an Wi-Fi'nin çalışması. Başka forumlarda arkadaşın varsa sorar mısın valla rom çok güzel ama işte hataları var..
  4. ReQo

°¥÷~

Nasıl yükledin kanka
  5. ReQo

°¥÷~

Ben senin yorumlarına dm açar msın yazmıştım açmamıştın :D
  6. ReQo

°¥÷~

Magisk bende "Yükleme doğrulanamadı lütfne yeniden yükleyiniz" diye hata veriyor yeniden yüklüyorum yine hata veriyor o yüzden SuperSU kullanıyorum. Sen hangi magisk sürümünü kullanıyorsun?
  7. ReQo

°¥÷~

vay be....
  8. ReQo

°¥÷~

YouTube kanalında videolar gözükmüyor linkini atabilir misin
  9. ReQo

°¥÷~

LineageOS 14.1
  10. ReQo

°¥÷~

Kernel Auditor ve LSpeed uygulaması ile bütün performans ayarlarını yapıyorum ben, işimi görüyor. Birde o hesap kasıp satmayı nası yapıyon
  11. ReQo

°¥÷~

:LOL: Nougat romlar hala iş görüyor bence devam et kullamaya ;)
  12. ReQo

°¥÷~

Yok rom gayet güzel. OMS değil Stable olanı kur
  13. ReQo

°¥÷~

Bilmiyorum ya benim az çok işimi görüyor
  14. ReQo

[PORTING] Önemli Duyuru!

Reis şuanki en önemli sorun Wi-Fi çalışmıyor. MAC adresinde 02:00:00:00:00 gibi saçma bir yazı yazıyor. Bunu düzeltmemiz lazım
  15. ReQo

°¥÷~

https://forum.turkdevs.com/konu/nougat-stable-oms-v1-7-1-2_r36-lineageos-14-1-for-etab5.17733/ Bu rom güzel. Free Fire oynatıyor ben oynuyorum sadece oyuna geç giriyor. Ama free fire max açılmıyor normal free fire açılıyor
  16. ReQo

°¥÷~

Yeni çıkan Honor Of Kings oyununu 50 FPS oynatıyor. Bence ideal
  17. ReQo

°¥÷~

6592 var evet
  18. ReQo

[PORTING] Önemli Duyuru!

Evet dosya var. Bide evet başka forumdan sorarsan çok memnum olurum. Discorddan ekle beni konuşalım ordan
  19. ReQo

[PORTING] Önemli Duyuru!

Teşekkür ederim. Evet ROM güzel, fakat yukarıda da belirttiğim gibi; sistemin en önemli parçası olan Wi-Fi çalışmıyor. Günlerdir deniyorum ama olmuyor. MAC adresinde 02:00:00:00:00 gibi saçma bir yazı yazıyor. Kendi kendime "Acaba tablette mi sorun var?" dedim ve senin port ettiğin LOS14.1...
  20. ReQo

[PORTING] Önemli Duyuru!

ROM bu şekilde. Ama maalesef sorunları çözemedim bir türlü. Yardım edebilecek varsa aşağıya Discord ya da Instagram adresini bıraksın, kendisine ulaşırım.