Arama sonuçlarınız

1. TCAnatolia

Lg launcher

RE: Lg louncher Biraz daha aciklayici olur musun.. [hr] Google playde zibilyon kadar launcher var.. Şunlara bi bak derim: Apex Launcher Flyme Launcher Google Now Launcher
  2. TCAnatolia

Windows 7 mi Windows 8.1 mi ?

Win 7 Prof.
  3. TCAnatolia

GM Discovery Elite Plus Çıkmışş

Keşke çıksa abi.. Ozaman alınır işte :D
  4. TCAnatolia

Kilit ekranı

Google playde zibilyon kadar kilit ekranı uygulaması var bi bak derim...
  5. TCAnatolia

yardim lutfen

Kardeşim sp flash tool ile cihazı sıfırla derim...
  6. TCAnatolia

GM Discovery Elite Plus Çıkmışş

Elite Plus Çıkmış bile beyler.. Ama fiyata göre alınacak bir telefon değil bence..2GB ram var...Ama tasarımdan kazanıyor...Sizce alınır mı? tr.generalmobile.com
  7. TCAnatolia

İcon Sitesi

Hayır değil.. Ama siteye premium üyelik yapılabiliyor.. Ne işe yarıyor bilmiyorum..
  8. TCAnatolia

İcon Sitesi

Arkadaşlar  ''Flat İcon'' adında bir site buldum (içinizde önceden bilenler olabilir..) Binlerce icon var.. İstediğiniz renkte ve büyüklükte indirebiliyorsunuz.  :D. Haber veriyim dedim..
  9. TCAnatolia

[ANA KONU] Film - Dizi Önerisi

..Yıldızlar Arası.. Bilim kurgu filmi IMDB: 8+ diye hatırlıyorum
  10. TCAnatolia

youtubdan sadece mp3 dinlemek ?

Youtube mp3 dönüştürücüden indir bilgisayara.. Dinle :D Hem video olmadigi icin internet hızını yavaşlatmaz :D
  11. TCAnatolia

Stock roma dönemiyorum (pc görmüyor)

Arkadaşım aynı şey bendede olmuştu.. Farklı bir ara kablosu ile dene derim..
  12. TCAnatolia

Yeni telefon önerisi :)

Hocam bencede z2... Laf bitmiştir :angel:
  13. TCAnatolia

Lollipop İçin Apktool Var Mı?

Daha önce hiç denemedim.. Maalesef  :what: Şuanda telefondan giriyorum ondan link kopyalayamadim ama youtube a "Android Eğitimi 2- Apk tool nasil kurulur" videosunu bi izle derim kolay gelsin..
  14. TCAnatolia

Forum XDA da buldum türkçe tanım da var :D Kolay gelsin..         Buradan
  15. TCAnatolia

Bu siteye bi bak derim:   http://connortumbleson.com/2014/11/27/apktool-rc3-released/
  16. TCAnatolia

Discovery dahili depolama sorunu

Kardesim yukarda abimizin verdigi fix paketini kitkat bi rom kurduktan sonra recovery den install zip kismindan direkt yukleyip yeniden baslat.. Iyi forumlar..
  17. TCAnatolia

[Bütçe 2400tl] Laptop Önerisi

Knk razerzone süper ama çok pahalı  :sadangel:
  18. TCAnatolia

Abi bilgisayarin cokmu kalin :) [hr] Abi gercekten guzel bilgisayar :) Aslinda istedigim su ama Turkiyede varmi bilmiyorum..ASUS X555LB-NS71
  19. TCAnatolia

Arkadaşlar 1 aya kadar laptop alıcam.. Önerilerinizi göz önünde bulunduracağım.. İyi günler..
  20. TCAnatolia

Ayarlardan Geliştirici Seçeneklerini Açmak

Tesekkurler. Hocam bide Gidgat zil sesi diye bi konu acmistim 7-8 gun once ona bi el atsaniz size zahmet.