Windows 7 mi Windows 8.1 mi ?

AloneMan

Original poster
Yönetici
3 Şub 2015
1,227
1,175
28
Denizli
Cihaz
Xiaomi Mi5 Prime
ROM
Pixel Experience Plus 9.0
Merhaba arkadaşlar oyun için windows 7 mi kurayım yoksa windows 8.1 mi ? Samsung 3 serisi laptop İ5 işlemcili 1 TB harddisk 4 GB RAM :) http://www.fullprogramlar.org/6727-windows-7-ultimate-32-bit-64-bit-office-2013-turkce-full.html şu sürüm iyi midir windows 7 :D

ArdaKozkı' Alıntı:
Windows 10  :rofl:

Windows 10 kurdum oyun için iyi değil bence :) Bi de AMD ekran kartı var 2 GB o etkin olduğu zaman oyun açıyorum mavi ekran gelip tekrar başlatıyor o yüzden AMD için güncelleme gelmeden windows 10 kurmam :D

7 kur kafani dinle 8 beni uyuz etti ona basiyon bu çıkıyor buna basiyon başka birşey çıkıyor

Valla bende sorun yok ekran kartı onboard dün format attım kendisi tüm driverları yüklemiş  :laugh: Ama kafam rahat olsun dersen Windows 7 Ultımate x64 tavsiyem

Çoğu zaman 7 tercih ederim.En karmaşık ve bana dandik gözüken w8 i tavsiye etmem  :laugh:

7 falan mı kaldı yahu, eziyet etmeyin şu pclerinize :)

Windows 10 kullanıyorum, canavar gibi 

Aslında xp favorim :D

Xp Performansı en iyi olan  , 7 deki gibi bor ordu hizmet calismiyor arka planda.

Xp nin arayüzu cok ii hersey tek bi yerde ağ ile ilgili bisey ariyorsan ağ bağlantinda hesey vb. Win 7 biraz dağılmıs ama fena değil dahakolay bile sayılır. Win 8 benim odadan beter hersey baska bir yerde bir ayar yapicaksin 3 tane menu aciyorsun , birazı denetim masasınsda , birazı görev yoneticisinde , birazi firlama windows sekmesi ayarlarinda( sağ uste getirince mouseyi cikan)

Win 8 buglar dünyasi , ekrankartini gormez , ses kartin tekler , programlar uyumsuzluk yasar ...

Xp yada 7 kur muhtemelen 7 pro yada extrem vb olsun daha cok ayar acık ugrasmiyorsun aramak icin.

Edge sorunlu galiba.Kopyala yapıştır yapmıyor ve bazen yazıyı yazarken satırbaşına atıyor.Ben de Win8.1'e döneceğim galiba kullandığım bir programın Win10'daki sorunlarından dolayı.

KONU DIŞI SAYILIR: Benim pc şuan xp fakat bir takım sorunlar oldu windows 7 yukleyecegim ama dvd rw bozuk calısmiyor win7 nin direk .exe olarak kurulan bi dosyaları vardı nerden bulabilirim acaba ? :)

Windows 7 çok stabil 
Windows 8.1 hızlı açılıp kapanıyor başka artısı yok
Windows 10 yavaş kalıyor kullanımda performansını beğenmedim, bence daha tam oturmadı

Windows 7 Ultimate x64 Xp Base Alınmış Gayet Rahat Ve Stabil Bi İşletim Sistemi.

Ama Ben Windows 10 Kullanıyorum :cool: