Arama sonuçlarınız

1. Ferdi9050

[ROOT]General Mobile Discovery 2 Mini Root

Verilen uygulama telefon ilk çıktığında gayet iyi çalışıyordu hatta nettde ilk idi. Daha sonra yapilan güncellemelerle belki güvenlik açığı kapatılmıştır. Çok uzak kaldık foruma biraz elimdede cihaz yok yardımcı olmaya calisirim
  2. Ferdi9050

[ROM] ELİTE NORİ OS ROM - TÜRKÇE**

Cihaz sanki jet ama yakıtina gaz koyarsan ne oluyorsa sanki elite stok yazılımında boyle. O sebeple bu ROM azda olsa rahatlatiyor cihazi
  3. Ferdi9050

[CWM] Boot Fix

Her turlu romla deneyebilirsiniz. Bu kurulumun amacı hatasız romlarin sadece boot logoda kaldığı bolumu onarmasi için yapilan bi uygulama. Romunuz hataliysa bu uygulama romu düzeltecek hali yok. Sorunu baska bi alanda arayın arkadaslar
  4. Ferdi9050

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Boot ekranında kalan arkadaşlar bootfix.zip adli uygulama var android modding konusunda flashlayin http://forum.turkdevs.com/konu-cwm-boot-fix.html
  5. Ferdi9050

Recovery donması

Stok romla ugrasma. Kk philz recovery var konularda onu flashla. Ardindan bidaha dene. Olmazsa once sadece wipe cache temizle cihazi reboot recover yap bastan baslat ardindan format system dene. Tekrar baslat. Ardindan rom kur, Bi kereye mahsus o sorunu asinca sorun tekrarlamiyor.
  6. Ferdi9050

Elite kullanan arkadaslar gule gule kullansinlar. Elime gecen cihazda yardimci olayim istedim. Cidden stok yazilim berbat iki gune soguttu beni :) Bu rom bi nebze rahatlatiyor cihazi.
  7. Ferdi9050

Elite İçin Hiç Rom Yokmu?

Konuya rom ekledim. Bir rom daha var ama ingilizce ve çok hatası var. Bu sebeple onun üzerinde çalışmam lazım
  8. Ferdi9050

Elite Bilgi Ricası

Malesef Cihazımız xposed de sadece bir tanesini destekliyor. Ondada gravity çalışmıyor. Hatta fazla kurcalamayın status bar hatası almaya başlarsınız, çünkü romumuz stok ve tam aosp değil. Aosp ve os karışımı 
  9. Ferdi9050

Android Lollipop 5.0 Güncellemesi Alacak Cihazlar Listesi

Topitop da iyimiş :D
  10. Ferdi9050

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor Öncelikle kolay gelsin diyeyim. Fikir ve işlev çok güzel. Ama benim görüşüm bu işin en kolay kısmı donanım. Zor kısmı ise yazılım. Ama sizin henüz yazılım ekibiniz yok. Bu işte biliyorsunuz birçok yerden izin alma mevzusu var. Destek saglam...
  11. Ferdi9050

[YARDIM] Discovery Elite Yardım Konusu

Merhabalar, Elite cihazınızla alakalı yardım lazım olursa bu konuda yazarsanız yardımcı olayım
  12. Ferdi9050

[EDİT] Build Prop Kilit Ekranı

Merhabalar, Elite stok romu kasmalar la meşhur. Dersiniz ki bu telefon disovery mini değil micro mu  :laugh: Kilit ekranı ve stok launcheri dondurdugunuzda veya sildiğinizde şahane bir hızlanma geliyor. Önce cihazınızı rootlayın. 1. Root browser uygulamasını kurun 2...
  13. Ferdi9050

Merhabalar Guzel bir rom  Aslında rom deyimi biraz yanlış oldu edit de sayılır. Ama en güzel tarafı türkçe dil mevcut.. Sadece ve sadece Çin recovery ile çalışıyor bilginize  Cwm Kurulum : http://forum.turkdevs.com/konu-recovery-elite-custom-recovery-yukleme.html Özellikleri : ...
  14. Ferdi9050

[RECOVERY] Elite Custom Recovery Yükleme

Merhabalar, Elite için bir kaç recovery mod var. En sağlamı çinlilerin yaptıgı bir custom recovery, Öncelikle, 1. Google playdan Rashr - Flash Tool ( https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mkrtchyan.recoverytools&hl=tr ) indirin 2. Ardından linkte verdiğim dosyayı indirin 3...
  15. Ferdi9050

[ROOT] Discovery ELİTE Root Anlatımı

Merhabalar, Discovery Elite Root yapmak için, 1. Telefonunuzdan linteki dosyayı indirin. 2. İndirdiğiniz dosyayı telefonunuza kurun. 3. Ardından Ekrana gelen make it ra1n yazısını tıklayıp 2-3 dakika bekleyin 4. Telefonu yeniden başlatın 5. Google play dan supersu uygulamasını kurun...
  16. Ferdi9050

Ecoo OS By SmiLeToliFe

Eline saglık
  17. Ferdi9050

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Eline sağlık hocam. Telefon tam garantideyken böyle romlar paylaşıyorsunuz agzım sulanıyor sonra :rool:
  18. Ferdi9050

android sürümü

Hmm, S4 Romu derken cihaz belirtmediği için yada ben kaçırdıgım için discovery olarak cevap atmıştım. Eğer işlemci söylerse yardımcı olmaya çalışırım
  19. Ferdi9050

Güncel PDF Okuyucu Tavsiyeleri

Sen ozaman pdf okuyucu aramıyorsun, Ofis programı arıyorsun.. İlk tercih Documents To Go Eğer bulut alanında olmasını istersen Google drive hem ofis programlarını açıp düzenleyebiliyor hemde bedava depolama alanı sunuyor