Arama sonuçlarınız

1. F

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

Çok sağolun hocam, elinize sağlık
  2. F

Sağolun hocam. Peki romu kurduktan hemen sonra mı 1.1'i kuracağız yoksa rom kurulumu bitip telefonu açtıktan sonra cwmye alıp mı
  3. F

Hocam romu nasıl kuracağız? Adımları tek tek yazabilir misiniz? Ve dokunmatik sapıtması için kernel vermiştiniz. Bu romda şu anda mevcut mu? Ayrıyetten mi kuracağız
  4. F

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Merhabalar arkadaşlar, sizce şu anda en iyi çalışan, en stabil KK Custom ROM'u nedir??
  5. F

ROM Önerisi

Görmemişim kusura bakmayın :D
  6. F

ROM Önerisi

Merhabalar arkadaşlar, sizce şu anda en iyi çalışan, en stabil KK Custom ROM'u nedir? 
  7. F

Google Camera for JB

Merhabalar arkadaşlar. Biliyorsunuz ki Google Camera sadece kitkat ve üzerinde çalışıyor. Acaba jellybean için çalışanı var mı? Bilgisi olan var mı acaba?
  8. F

JB Bildirim Çubuğu

Sağolasın
  9. F

JB Bildirim Çubuğu

Onu biliyorum da o direkt dokununca aşağıya indiriyor
  10. F

JB Bildirim Çubuğu

JellyBean'da bildirim çubuğu oyundayken falan aşağıya inmiyor. Bunun bir fix'i var mıdır? Düzgün çalışan program ya da modül?
  11. F

Türkçeleştirme

Tesekkur ederim
  12. F

Türkçeleştirme

uygulama demek istedim
  13. F

Türkçeleştirme

Merhabalar arkadaşlar, ben var olan bir programı türkçeleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim acaba? 
  14. F

[ANLATIM] WI-FI Çekim Gücü Arttırma

Eline sağlık :)
  15. F

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Eline sağlık, uzun bir süredir kullanıyorum. Arada bir system ui durduruldu hatası alıyorum. Reboot yaptıktan sonra sorun çözülüyor. Bu sorunu yaşayan var mıydı?
  16. F

KK Dosya Yoneticisi

Hadi beyler
  17. F

KK Dosya Yoneticisi

KitKat Betadaki dosya yöneticisi
  18. F

Apple Boot logo

Teşekkürler
  19. F

KK Dosya Yoneticisi

Merhabalar arkadaşlar. Kitkatta olan varsa veya dosyası olan varsa, dosya yöneticisi apksini atabilir mi? Aradım ama bulamadım. Orochi hocanın stock dosya yöneticisini demedim fakat begenmedim.
  20. F

Partition Hakkında

Teşekkürler