Arama sonuçlarınız

1. A

Orijinal kitkat arama ekranı degistirme

stock kitkatda iken custom romdan bu apklari alip atsak icine calisir mi? discocery icin yapilmis herhangi bir romdan alabilir miyiz?
  2. A

Kamera Sorunu

servisteki son durumu boyle anakart da mi degismis anlamadim. para isterlerse yandim
  3. A

Kamera Sorunu

Kargoyu ücretli mi gönderiyorduk karşı taraf mı ödüyordu ? Kargocu abiye verdim para mevzunu da konuşmadık daha
  4. A

Kamera Sorunu

İlk parti discovery :) garanti bitti emektarin.[hr]Arkadaşlar garantinin bitmesine 6 gün kala gönderdim servise kameranın değişmesi gerek sizce para isterler mi?
  5. A

Kamera Sorunu

Evet fix de ise yaramadı. Sadece ön kamera çalışıyor. 80 TL gidecek durduk yere...
  6. A

Kamera Sorunu

Kameraya girdiğimde önce siyah ekran çıkıyordu daha sonra kamera baglanamadı uyarısı verdi. Daha sonra da sadece ön kamera çalıştı arka kamera çalışmadı. Recovery de test kısmında arka kamera yine fail diyor. Defalarca stok roma döndüm custom ROM attım farklı kamera app yukledim ama nafile...
  7. A

[ÇÖZÜLDÜ]StoreOID apk nasıl kaldırılır?

RE: StoreOID apk nasıl kaldırılır? Rootexplorer ile aratip çıkan sonuçları sildim. AC kapa iz kalmadı. Cozulmustur
  8. A

[ÇÖZÜLDÜ]StoreOID apk nasıl kaldırılır?

StoreOID apk nasıl kaldırılır? Yerini bulamadim bir turlu
  9. A

Facebook Video Sorunu

Stock 4.2.1 kullanıyorum. Tüm browserlari denedim ama facebook ta bazı videoların acilmama sorununu asamadim. Flash player yüklü. Her video değil bazıları acilmitor. Acilmayan videoyu chrome da üstüne basılı tutup indirebiliyorum ama browserda izlenmiyor.
  10. A

Yeni telefon önerisi :)

Arkadaşlar telefon alırken şunu unutmayın çoğumuz telefonun kendisini değil rom yüklemeyi editlemeyi kesip biçmeyi seviyoruz. Yeni bi rom çıkınca merak ediyoruz acaba nasıldır diye :) buna göre telefon almakta fayda var. Rom desteği çok olacak yüklemesi silmesi kolay olacak :)
  11. A

[ANLATIM-STOCK JB] Temaları devre Dışı Bırakma

Kitkatda sorun olmamıştı ama jb de settings de ekran ayarlarında duvar kağıdı deyince settings durdu hatası veriyor
  12. A

SystemUI'yi Roma Entegre Etme

Hangi roma hangi systemui.apk yı attın kardeş öyle kafana göre atılmaz. stock romun versiyonlarında bile farkeder bence.
  13. A

[ANLATIM] Parlaklık Modu OTO Seçenekli

@Orochi™ Stock JB (v6718) için deodex yapılmış ve parlaklık modu eklenmiş systemui.apk hizmetinizdedir :) https://yadi.sk/d/MsG8qEBNgemVT
  14. A

Mortal Kombat X

Ben bi türlü göremedim oyuna apk kurdum android/obb içine data klasörü attım google hesap seçiminden sonra dışarı atiyor
  15. A

Mortal Kombat X

Kurulum nasıl oluyor? Hangi dosya inecek nereye konacak?
  16. A

Stock KitKat Yazı Tipi Nasıl Değişir

Beğendiğim başka bir romun tüm fontlarını veya tek bir fontu stock roma nasıl uygularım?
  17. A

Bilgisayar Açılmıyor

Ekran kartı harici varsa çıkar onboard olanı kullan. o şekilde bi dene
  18. A

Contacts.apk daki resourcesları düzenlemek

@bultar compile - decompile ederken amigoframework-res.apk framework-res.apk mediatek-res.apk referans al program olarak jbartı kullanabilirsin. frameworks_single klasörüne bunları stok romdan alıp kopyalayacaksın sonra programdan tek dosya bölümünden compile decompile edebilirsin...
  19. A

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

RE: [4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.0 Test etmeye devam ediyorum ama buldukca soylemekte fayda var. Rehberde sagdaki kucuk harflere tiklandiginda ilgili harfe gitmiyor sanki yoksa sadece ben de mi oyle
  20. A

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

RE: [4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.0 http://d-h.st/J37 Xda dan indirdigim edit youtube sorunsuz calisti ustelik ekran kapaliyken video oynatmaya devam ozelligi var. Rom super. Sarj eger iyi giderse daimi kullanilir.