Arama sonuçlarınız

1. mozbakan

Samsung Galaxy Note 4 Şebeke

Şuan O şekilde kullanıyorum şebek çekiyor ama aramada problem var.
  2. mozbakan

Samsung Galaxy Note 4 Şebeke

Merhabalar Cihazımda orjinal rom yüklü ve forumlarda okuduğum kadarıyla şebeke problemi yaşayan çok ama benim telefonda şebeke var çekiyo ama arama yaptığımda bekletiyo ve sonrası arama sonlandırıldı diye hata veriyo bununla ilgili yardımcı olabilirmisiniz. veya custom rom önerebilirmisiniz yada...
  3. mozbakan

Lumia 1020 Android Yapma

Bu kadar Saçma bir işletim sistemi görmedim Usb hata ayıklama dahi yok Yazılımda sürekli sıkıntı çıkarıyor Windows phone alacağıma ve aldığıma pişmanım.
  4. mozbakan

Lumia 1020 Android Yapma

Merhaba Arkadaşlar; Benim araştırmama rağmen 1020 androide çevirebileceğim bir yer bulamadım bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz teşekkürler iyi çalışmalar.
  5. mozbakan

[V1.5 Güncellendi][ROM][DreamUX] Note5 Rom For [N910C/H]

Emeğinize Sağlık; Ben V1.5 Romunu denemedim ama şu soruna bir cevap bulamadım acaba bu konuda yardımcı olurmusunuz. telefona stock rom veya custom yükledim ama telefon belli bir süre açık kaldığı zaman telefonda görüntülü arama yaptığımda karşı tarafa ses gitmiyor acaba mikrofonundamı sorun var...
  6. mozbakan

[V1.5 Güncellendi][ROM][DreamUX] Note5 Rom For [N910C/H]

Elinize Sağlık Ben şimdi bu romu kurdum System UI durduruldu hatası veriyor problem neden kaynaklı olabilir. yardımınız için teşekkürler. Yardımcı OLurmusunuz teşekkürler :(
  7. mozbakan

Nemesis Refined N7 Port For Note4 [N910C/H/S/L/K]

Rom Güzel Şu an İçin Stock Rom Dosya Yönetici yok Olmasada olur ama güzel uygulama flasyabileceğimiz dosya varmı. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler iyi çalışmalar.
  8. mozbakan

Nemesis Refined N7 Port For Note4 [N910C/H/S/L/K]

Elinize Sağlık ; Rom'da Herhangi Bir Sıkıntı Yaşayan Varmı ? Telefon N910CQ
  9. mozbakan

[PORT][4.4.2] DiscoMarsh Rom By AloneMan

Cvp: [PORT][4.4.2] DiscoMarsh Rom By AloneMan
  10. mozbakan

Discovery Root for Superuser ALL ROM

Cvp: Discovery Root for Superuser ALL ROM müthiş bir çalışma:)
  11. mozbakan

Sony Xperia X Boot Animation [1280x720]

Cvp: Sony Xperia X Boot Animation [1280x720] Eline Sağlık...,