Arama sonuçlarınız

1. A

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

RE: [4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.0 teşekkürler deneyelim. eline sağlık
  2. A

[PORT][ROM][QMOBILE NOIR][STABIL][4.4.2][ART]

Looks good mate. would be better a ss from toggles. thx
  3. A

Stock KitKat systemui düzenleme

Stok ROM sytemui deki pngleri değiştirmeye çalışıyorum ancak 2. Resimdeki PNG leri hangi XML belirliyor acaba ben sadece büyük toggle lari degistirdim ama 2.resimdeki küçük ikonlar da değişmiş demekki yanlış kodlanmis . hangi XML belirler paneli düzenle bölümünü?
  4. A

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Bu da editlenmis toggles :) stock KitKat
  5. A

[ANLATIM] Parlaklık Modu OTO Seçenekli

stock kitkat için bildirim penceresindeki toggle ları nasıl büyütebiliriz ? @Orochi™
  6. A

[Soru]Stock Rom Tema Desteği Nasıl İptal Edilir?

ben sistem apklarını editliyorum renkleri pngleri değiştiriyorum. tema aktif olunca hangi dosyanın neyi değiştirdiğini anlayamıyorum o yüzden iptal ettim. mms.apk yı yeşilden mavi ye çevirdim renkleri. sadece mesaj geldiğinde pop up olarak açılan pencerenin üstü kaldı yeşil onu da bulursam :)
  7. A

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Stock Kitkat Rom Nova Launcher MIUI V6 Theme
  8. A

Konuda anlatılanları yaptım ancak en son uyguladığım custom temada açıldı telefon. bunu da ortadan kaldırıp apkların orjinal ikonları ve görünümleri ile açılmasını nasıl sağlayabilirim ? @Orochi™ Not: Forum arama scripti galiba çok randımanlı değil, çoğu kez var olduğunu bildiğim konuları...
  9. A

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.4.1][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hızına yetişemiyoruz @SmiLeToLiFe :) Lewa da bekliyoruz senden
  10. A

Stok romdan tema desteğini iptal etmek istiyorum. Yani temasız kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim? hangi apk silinecek? build.prop dan neresi düzeltilecek bilen var mı?[hr]Flood yapmak istemem ama çok lazım bilen yok mu?
  11. A

[Uzmanlık Sorusu]Sistem Apkları ve Temalar

@SmiLeToLiFe iki konuyu da bir çok defa okudum emeğinize sağlık ancak mms.apk editleyerek stok romdaki yeşil üst kısım kesinlikle değiştirilemiyor(mesaj uygulamasına ilk girdiğiniz zaman görünen kısım-mesajın içine girdiğinizdeki kısım mms.apk editlenerek değişiyor. )hatta bunu başka bir konuda...
  12. A

[Uzmanlık Sorusu]Sistem Apkları ve Temalar

Stock rom için soruyorum. Sistem uygulamalarında yer alan png dosyalarının hangilerinin tema tarafından değiştirileceğini belirleyen nedir? Mesela Mms.apk stok romda bildiğiniz gibi yeşil renkte üstteki barlar. onları mavi yapmaya çalıştığınızda, bir kısmı temadan bir kısmı apk'nın...
  13. A

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.3.26][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Linki bekliyoruz. ellerine sağlık usta. needrom'da bazı miui romlarda temaları bedava indirmek için fixler gördüm diye hatırlıyorum, sonraki sürümler için belki bedava tema olayını yapabilirseniz süper olur. bir diğer konu genelde discovery için...
  14. A

[ANLATIM] GNZ Uzantılı Tema Nasıl Editlenir ? - Discovery Tema Yapma...

Sadece sistem uygulamaları değişiyorsa çok kötü. bazı 9.png dosyalarını değiştirmeyi denedim mms.apk için onda da sıkıntı yarattı. çözersem yazarım buraya da.
  15. A

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

@Orochi™ Sen de haklısın discovery ilk piyasaya çıktığında bize launcher değiştirip rom yaptım diye paypaldan bağış bekleyenleri de hatırlıyorum. Napalım kendimiz öğrenecez yada satacaz telefonu :)
  16. A

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

http://paste.ubuntu.com/10683403/ şu log a bakabilir misiniz nerde hata yapıyorum? bir türlü miui rom portlayamadım, şu işi bi tam öğrensem ah @Orochi™
  17. A

Hocam xposed filan yüklü değil stock rom kullanıyorum. .gnz uzantılı tema dosyasının içine ekleyerek değişmez mi google playden indirdiğimiz apk nın ikonu? mesela arrays.xml içine <item>com.ezanvakti_x_drawable_x_icon</item> attım map.properties içine com.ezanvakti=EzanVakti attım gnz içine...
  18. A

Diyelimki marketten indirdiğimiz bir uygulamanın da ikonunu değiştirmek istiyoruz. O zaman ne yapacaz? @Snake
  19. A

Miui Express 2.7.0 Türkçeleştirme

Arkadaşlar Miui Express bir apk ve size miui launcher arama ekranı rehber ve mesajlaşma arayüzünü sunuyor. miui rom yüklemeden miui ye sahip oluyorsunuz yalnız tek sorun Türkçe değil. apk yı decompile edip tr dil eklemeyi denedim, öncelikle sadece dock icon label ları değiştirdim Türkçe yaptım...