Arama sonuçlarınız

1. D

[ANLATIM] ROM Port Sorun ve Çözümler

Romu portladim ama boot logoda kaliyor hic acilmiyor. Android commanderle dalvik cache ye baktim ama bos. Log aldim. Bi bakabilirmisinz? Link: http://s6.dosya.tc/server2/gz9uba/Metin.rar.html
  2. D

Cihaz Boot Logoda Kalıyor

Olmuyor kardesim acilmiyor yine
  3. D

Sadece bu ikisimi hataya sebep olan? Edit:libnetcmdiface.so diye bi lib yok. Başka bilenler de varsa cevaplayabilirlermi lütfen?
  4. D

Arkadaşlar bi rom portladım. Boot logoda kaldı. adb ile logcat aldım. Metin dosyasını upload ettim. Bi bakabilirmisiniz? http://s6.dosya.tc/server2/gz9uba/Metin.rar.html
  5. D

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Arkadaşlar uzun süre kullanabileceğim, hızlı, stabil olarak hangi romu önerirsiniz? Bir os bir de normal rom tavsiyesi alabilirmiyim?
  6. D

Rom Kurma

Arkadaşlar cihazımı 5.kere garantiye yolladım, cihaz değişimi talep ettim, kabul edildi. Yeni cihaz geldi. Bu yeni cihaza önceki kurduğum gibi rom kursam bi sorun olurmu? Bazı cihazlarda sorun olduğunu duymuştum da. Net bir cevap verirseniz sevinirim.
  7. D

Dsicovery 2 de ısınma sorunu var mı?

Arkadaşlar cep telefonu önerisi olmadığından yeni konu açtım. İnternette araştırdım discovery 2 de ısınma ve dokunmatik problemi var diyorlar. Bu gerçekten böylemi? Bilen biri net cevap verebilir mi? Son olarak iphone 4s te ios 7.1.2 de kasma olurmu? 512 mb ram olduğu için çok kasması olurmu...
  8. D

Hangi Telefonu Almalıyım?

Peki hocam Discovery 2 mi daha iyi ve sorunsuz yoksa 4G mi?
  9. D

Hocam 4G de ekranda ölü pixel, beyaz leke sorunu var mı? Birde lenovo p70 750 TL olarak nerde satılıyor acaba?
  10. D

Arkadaşlar almayı düşündüğüm 4 tane telefon var. Araştırıyorum. Size de sorayım dedim. Discoveryde beyaz leke sorunundan bıktım. Ekranı sorun çıkarmayacak,garantiyle uğraştırmayacak, sağlam, kaliteli, uzun ömürlü hangi telefonu tavsiye edersiniz? 1) General Mobile 4G 2) Discovery 2 3)Asus...
  11. D

[ANA KONU]General Mobile Android One 4G

Arkadaşlar discovery 1 de ölü pixel, beyaz leke sorunundan bıktım, bazılarıda ölü pixel falan var demiş. Bu telefon da iyi gibi. Tavsiye edermisiniz? Uzun süre kullanılacak telefonmu?
  12. D

Cihaz Değişimi

Arkadaşlar cihaz değişimi olunca sıfır, kutulu cihaz mı geliyor? Bir de bişey duydum cihaz değişimi olunca garanti ne kadar kaldıysa öyle devam ediyormuş. Bu doğru mudur?  Discovery 2 mini yi ve GM4G yi önerir misiniz?
  13. D

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

Arkadaşlar Zenfone 5, GM 4G, Lenovo P70 arasında kaldım. Discoveryde garantiyle uğraşmakan bıktım. Bu üçünden hangisi en iyi ve en sağlamdır ?
  14. D

Telefon Tavsiyesi

Arkadaşlar şu syacağım telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz? Yani en sağlamı, arızasız olanı en iyisi ? -Sony Xperia E4G -İphone 4s 8GB -GM 4G -ASUS ZENFONE 5 -S3 MİNİ
  15. D

Garanti Ve Cihaz Değişimi

Kardeş tüketici hakem heyetine gidince belge falan, bişey götürmek gerekiyormu? Nasıl başvuracağım ?
  16. D

Garanti Ve Cihaz Değişimi

Arkadaşlar garanti ile ilgili birkaç sorum var. Net cevap verirseniz sevinirim. Telefonu alalı yaklaşık 1 yıl oldu. 4 kere garantiye yolladım. 3 kere dokunmatik panel değişti. Çünkü telefonumda dokunmatik sapıtması aşırı derecede oluyordu, kendi kendine yerlere giriyordu ve hem jb hemde kitkat...
  17. D

Unmount Data Hatası

Arkadaşım backup yüklerken; wipe data, wipe cache, dalvik cache, format system ve format data yapmak lazım. Eğer yapmassak backup yüklenmiyor yarıda kesiliyor. Yaparsak da yine aynı hata oluyor unmount data hatası oluyor. Bunun çözümü nedir diye sormuştum.
  18. D

Unmount Data Hatası

Arkadaşlar iki sorum olacaktı. -Carliv Recovery den aldığım backup u geri yüklemek isteğimde wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache, format system bunlar oluyor. Ama format data dediğimde unmount data hatası veriyor. Cwm, philz, carliv hepsini denedim. Hepsinde format data yaparken unmount...
  19. D

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

Hocam ilk olarak magazine temayı uygulamama rağmen diğer temaları uygula dediğimde uygulanmıyor hep aynı kalıyor. Çözümü nedir?
  20. D

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

Hocam temalari uygulayamiyorum. Once magazine temayi aktif ettim ama temalar uygulanmiyor