Arama sonuçlarınız

1. sergen5885

[EFSANE]Frozen Lollipop Edition Rom v3.5 by NightyFrozen

RE: [PORT][GÜNCELLEME]FrozeNNN Lollipop Edition Rom v2 hocm v2 de status hatası aldım fıxı kontrol edermısınız
  2. sergen5885

Askerlik tecili ile ilgili soru

Örgün okuyorum gene bi kontrol edelim haklısınız teşekkürler herkese
  3. sergen5885

Askerlik tecili ile ilgili soru

Sa arkadaşlar nisan 1996 doğumluyum Suan üniversite okuyorum sormak istediğim soru şu okul askerlikliği kendi tecil ettiriyor mu yoksa kendimiz şubeye gidip bizzat mı yapıcaz?
  4. sergen5885

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery V4 teki launcherı kullanın onda uygulama kaybolma sorunu yok
  5. sergen5885

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Hpcm v4 teki launcherı v5 e nsıl atarım zıptaki hangi dosyayı silip diğerini atim
  6. sergen5885

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Hocam akşam romu atıcam kısmetse bişey sorucam acaba arama ekranı v4 teki gibimi
  7. sergen5885

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Suana kadar kullandıgım en uzun romdu v5 geldi cok sevindim :D
  8. sergen5885

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Hocam hangi telefonu kullanıyorsunuz soyleyin ona gecelim :D
  9. sergen5885

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final Konuyu okumadan yükleme arkadaşım adam yazmis oraya sorun walkmen iste
  10. sergen5885

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery bende google playcalısmıyor gırıyor resımler yuklenmıyor ındırme olmuyor
  11. sergen5885

Gionee Elife E8

Çinli TENAA, bugün yine bir başka heyecan verici telefonun ayrıntılarını ortaya çıkardı! İşte sızan özellikleri ve ilk görüntüleri ile Gionee Elife E8. İlk olarak 2015 yılının başlarında Gionee tarafından MWC kongresinde üstün özelliklerle geleceği söylenen Elife E8 bugün TENAA veritabanında...
  12. sergen5885

C12

Konuyu başka yere tasiyin ufak bi heyecan yaşadım başlığı görünce :D
  13. sergen5885

General Mobile Android One 4G

Google’ın 1 yıl önce Google I/O 2014’te duyurduğu düşük bütçeli ve Nexus deneyiminde, güncel Android versiyonlarına yükselebilen ve güncellemeleri doğrudan Google’dan alan cihaz programı Android One, Hindistan başta olmak üzere uzak doğu ülkelerinde başlamıştı. Özellikler General Mobile...
  14. sergen5885

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery @mlhkyl80 art ta oldugu için olabilir haklisin ben dalvik kullandığım için bana normal şarj suresi
  15. sergen5885

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Şarj konusu için şarjı sonuna kadar kullanın ve kapanınca %100 olana kadar bekleyin ve telefonu yeniden baslatin sorununuz duzelicektir
  16. sergen5885

Akıllı Telefonların Şarj Süreleri Nekadar Gidiyor Paylaşalım?

bende leki rom var hıc kurcalamazsam gunde %10-15 sarj eksılıyor(24 saat) ama akıllı telefonlar gunlıuk kullanım ıcın yapıldıklarından ( bu telefonun ekran parlaklıgı wıfı gps veri çozunurluk arka planda calısan uygulamar vs ) batarya kapasıtelerı normal olarak bır gunu kurtarıyor yanı her...
  17. sergen5885

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

ayarlar- sim yonetimine gelırsen orda sesli arama-mesaj vs ayarlar var hangısınde hangı sımı kulanacagını secersen bir hatayla karsılasmazsın
  18. sergen5885

Gerekmez ama sen genede bi yedek bulundur
  19. sergen5885

Tabiki rootlaman gerekir rootlamayi bilmiyorsan : http://forum.turkdevs.com/konu-discovery-kitkat-pc-ile-root-atma.html Hemen ardından bir tane custom recovery yuklemen gerekir yüklemeyi bilmiyorsan : http://forum.turkdevs.com/konu-mobileuncletools-ile-recovery-yukleme.html Sonra...
  20. sergen5885

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Olursa yazarsin kardes