Twitter123' Alıntı:Kardeşim benim de s4 bende o sorunu yaşadım aldığın yere git deki telefonumun 3G dosyası bozulmuş onarır mısınız de.
Vallah dediklerimi yap olur tabiki de yani 3 4 sefer daha bozulabilir benimde 3 4 Sefer bozuldu gittim yaptım 5 . Den sonra bozulmadı denemeni tavsiye ederimemir1606' Alıntı:Twitter123' Alıntı:Kardeşim benim de s4 bende o sorunu yaşadım aldığın yere git deki telefonumun 3G dosyası bozulmuş onarır mısınız de.
Kardeşim bnm telefon yurt dışından geldi klon imeili senin dediğini yaptırsam düzelirmi yine ?
Tamam kardeşim yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Bir de bnm telefon ve hattım 4G yi destekliyor ama klon imeili olduğu için çalışmayabilirmiş onun için de bi çözüm var mı?Twitter123' Alıntı:Vallah dediklerimi yap olur tabiki de yani 3 4 sefer daha bozulabilir benimde 3 4 Sefer bozuldu gittim yaptım 5 . Den sonra bozulmadı denemeni tavsiye ederimemir1606' Alıntı:Twitter123' Alıntı:Kardeşim benim de s4 bende o sorunu yaşadım aldığın yere git deki telefonumun 3G dosyası bozulmuş onarır mısınız de.
Kardeşim bnm telefon yurt dışından geldi klon imeili senin dediğini yaptırsam düzelirmi yine ?
emir1606' Alıntı:Tamam kardeşim yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Bir de bnm telefon ve hattım 4G yi destekliyor ama klon imeili olduğu için çalışmayabilirmiş onun için de bi çözüm var mı?Twitter123' Alıntı:Vallah dediklerimi yap olur tabiki de yani 3 4 sefer daha bozulabilir benimde 3 4 Sefer bozuldu gittim yaptım 5 . Den sonra bozulmadı denemeni tavsiye ederimemir1606' Alıntı:Twitter123' Alıntı:Kardeşim benim de s4 bende o sorunu yaşadım aldığın yere git deki telefonumun 3G dosyası bozulmuş onarır mısınız de.
Twitter123' Alıntı:emir1606' Alıntı:Tamam kardeşim yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Bir de bnm telefon ve hattım 4G yi destekliyor ama klon imeili olduğu için çalışmayabilirmiş onun için de bi çözüm var mı?Twitter123' Alıntı:Vallah dediklerimi yap olur tabiki de yani 3 4 sefer daha bozulabilir benimde 3 4 Sefer bozuldu gittim yaptım 5 . Den sonra bozulmadı denemeni tavsiye ederimemir1606' Alıntı:Twitter123' Alıntı:Kardeşim benim de s4 bende o sorunu yaşadım aldığın yere git deki telefonumun 3G dosyası bozulmuş onarır mısınız de.
Vallah kardeşim çalışmadığım yerden sordun kusura bakma cevap veremeyecegim yanlış bilgi vermek istemem