[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugra333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LegenD™ Rom V12'den memnun kaldınız mı?

• EVET

Oy: 71 59.7%
  • HAYIR

Oy: 48 40.3%

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RE: LegenD Rom V12

Çok önemli bi sorun var. Veri temizleme olmuyor. Home tuşuna basıldığında uygulama bilgilerine girmiyor.

Eline saglik legend prensi sen varsan legendde sorun yoktur lakin linkte bi sikinti var indire basiyorum hic bi tepki yok

Arkadaşlar başka link yok şuan için sorunun kaynağı google galiba
Upload edecek arkadaş varsa konuya link eklerim ilk mesaja

Buyrun hocam : https://yadi.sk/d/6LlBoBXEgGww9 :)

to the developer i want to port it for my phone can i use this  i am asking your permission sir

Merhabalar bende bu sürümü yüklemek istiyorum dosyayı indirdim ama benim telefonda cwm modda advanced / dalvik menü yok daha önce telefona kitkat 4.4 yüklemiştim ve kingoroot yapmıştım uzun zamandır öyle kullanıyordum.şimdi bu sürümü yükleyebilmem için nasıl bir yol izlemeliyim.emeklerinize şimdiden teşekkürler ederim.

kemalnayir' Alıntı:
legend rom'larda optimize et kullanılmıyor , bunun eklenılmesı mumkunmu ? , sırf bu yuzden gidgad kullanıyorum. v12 dede aynı sorun var..

lolipop romu oldugu ıcın ındırdım , örnegın whatsapp lolipop sürümünde otomatik olarak bildirim cubugu aynı rengı almıyor, bunun ıcın ayrı uygulama kullanmak ıstemıyorum , mumkunmudur?

++ olarak her legend romda  bulunan başka bir sorun home tuşuna 1 kere bastıgım hale 2-3 kez basıp uygulama geçiş menusune gırmesı

++++

Ayarlarda gözükmüyor ama bildirim Işığı mevcut romda çalışıyor :)

Root ve cwm recovery gereklidir bu her custom ROM yüklemede gereklidir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...