Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 saattir kullaniyorum suana kadar kullandigim en seri stabilitesi yuksek rom diyebilirim gercekten harika bir rom olmus sarj konusuna gelirsek gidgat ultimate den cok daha iyi oldugu kesin biraz daha kullanip detayli gozlemlerimi yazarim 10 uzerinden 9 luk rom olmus ( 1 i toogle dan kirdim ) Stock tarayicisi resmen ucuyor cok sasirdim buna nedense
rom ucuyor benim için tek sorun bildirim paneli aşaga cekince veri wifi gibi kısayollar yok aslında o kadar önemli değil ek uygulama kurarak düzelttim rom için tesekkürler
eline sağlık kardeşim hemen indiriyorum daha dün farklı bir rom yuklemiştim ama bunu da denmek istiyorum bir de benim elite e şöyle romlar yapsanız tel odun gibi duruyo sayenizde uçardı
Zerre kadar bildirim sorunu yoktur. Arkadaşlar şu mesajlarımı okuyup yazın. Gm tabanlı romlrı bildiğiniz tekniklerle acamazsınız uğraşmayın. ben legend v12 actım. cok zor oldu ama yöntem paylaşmayacağım. saygılar