RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery :utandim: O_o
Husnucan Kayıtlı Üye 25 Nis 2015 #22 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Ellerinize sağlık Hdd'ye attım. İyi forumlar
BaYtar™ Aktif Üye 25 Nis 2015 #24 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Lite Kat serisinden buna geçiş yapıyorum. Sağolun paylaşım için
RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Lite Kat serisinden buna geçiş yapıyorum. Sağolun paylaşım için
ReeLperesT Administrator Yönetici Yönetici 25 Nis 2015 #26 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Adını hakeden bi rom olmuş eline sağlık
A aldemirs Kayıtlı Üye 25 Nis 2015 #27 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery gravitybox kullansam sorun olurmu?
sagopala Aktif Üye 25 Nis 2015 #28 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery hocam rom slim oldugu icinmi hizli yoksa baska bi cihazin dosyalari kullanildigi icinmi?
RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery hocam rom slim oldugu icinmi hizli yoksa baska bi cihazin dosyalari kullanildigi icinmi?
Dr.Razor™ Administrator 25 Nis 2015 #29 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Gravitybox sorunsuz calisir. Ama unutmayinki gb kullanirsaniz art kullanamazsiniz. Her ikisinden dolayi hizli bir rom bunu rom ozelliklerinde acikladim. Dalvikte 650 art de 700 mb bos ram ile geliyor. Daha ne olsun.
RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Gravitybox sorunsuz calisir. Ama unutmayinki gb kullanirsaniz art kullanamazsiniz. Her ikisinden dolayi hizli bir rom bunu rom ozelliklerinde acikladim. Dalvikte 650 art de 700 mb bos ram ile geliyor. Daha ne olsun.
bugra333 Administrator 25 Nis 2015 #30 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Demek Leki savaş mi istiyorsunuz kamon LegenD V12 coming soon....
RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Demek Leki savaş mi istiyorsunuz kamon LegenD V12 coming soon....
ReeLperesT Administrator Yönetici Yönetici 25 Nis 2015 #31 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Bu romdan sonra başka rom verilmesede olur custom rom arayışına noktayı koydurur tekrar elinize sağlık
RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Bu romdan sonra başka rom verilmesede olur custom rom arayışına noktayı koydurur tekrar elinize sağlık
SpeedlinE™ Aktif Üye 25 Nis 2015 #32 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Art 700 mb mı :rool: beklediğim şey geliyor custom rom savaşı bugra333 vs Dr.Razor
RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Art 700 mb mı :rool: beklediğim şey geliyor custom rom savaşı bugra333 vs Dr.Razor
AloneMan Yönetici 25 Nis 2015 #33 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Ooo iste boyle yarışlar olsun leki gelsin legend gelsin orjinaldeyim şuan illaki dondureceksiniz custom romlara ama iyiki varsiniz helal olsun hepinize )
RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Ooo iste boyle yarışlar olsun leki gelsin legend gelsin orjinaldeyim şuan illaki dondureceksiniz custom romlara ama iyiki varsiniz helal olsun hepinize )
E emrelinho Kayıtlı Üye 25 Nis 2015 #34 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery lite kat mı bu mu peki?
hanedan43 Aktif Üye 25 Nis 2015 #35 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery :goodbye: helal güzel çalışma
Dr.Razor™ Administrator 25 Nis 2015 #36 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Kurup kullananlardan da yorum bekliyorum. LeKi :bazuka: :rool: LegenD :sigaraiciyor: hepsi benim
RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Kurup kullananlardan da yorum bekliyorum. LeKi :bazuka: :rool: LegenD :sigaraiciyor: hepsi benim
Herakleitos Aktif Üye 25 Nis 2015 #37 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Leki > LegenD XD :sweat:
SpeedlinE™ Aktif Üye 25 Nis 2015 #38 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Kurdum,şuan memnunum ve de hızlı Art'dan vazgeçip gravitybox kurasım
RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Kurdum,şuan memnunum ve de hızlı Art'dan vazgeçip gravitybox kurasım
I Incredible™ 25 Nis 2015 #39 RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery 37 puanla yeni antutu rekoru