Demekki Tablette MDM Güncellenmişabd1905' Alıntı:Beyler clasha girince kendiliğinden atıyo tablet bişey politikaları diye ne yapmamız lazım
Hocam arkadaşımın tabletinde kendinden play vardı biz onu rootladık şimdi play olan tabletleri geri alıyolarmış biz buna öğrencimi yoksa öğretmen romumu yükliyicezAsderdd' Alıntı:asi' Alıntı:eline sağlık abi :laugh:
peki biz bunu öğrenci tabletine yüklesek ne olur
Dene bakalim
ynsemrozhl1' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]Asderdd bu dediklerini uyguluyorum bilgisayarım win xp ama tablet kitleniyo 2 sefer denedim 2 sindede kitlendi batarya socketını çıkardım taktım duzeldi flashtool aşağıdakı yer kırmızı doluyo[/font]
ttbpccorporation' Alıntı:ynsemrozhl1' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif][SIZE=4][COLOR=#2574a9][COLOR=#ef4343][B][I][URL='[URL]http://forum.turkdevs.com/member.php?action=profile&uid=19']Asderdd[/URL][/I[/URL]][/COLOR] bu dediklerini uyguluyorum bilgisayarım win xp ama tablet kitleniyo 2 sefer denedim 2 sindede kitlendi batarya socketını çıkardım taktım duzeldi flashtool aşağıdakı yer kırmızı doluyo[/SIZE][/font][/COLOR][/B]
sarı çubuk dolmuyor mu? veya kırmızı çubukta çekiyor musun?
ynsemrozhl1' Alıntı:bak hiç sarı dolmadan dırek kırmızı doldu oyle kaldı hata geldi
Vehbican' Alıntı:Geri Nasıl döndüreceğiz peki ?
Kard32' Alıntı:0B065LdNGqJLGSFFoN3hUeFpWMU0.bin olarak indi bunun formatı zip mi
bertu1907' Alıntı:Ogrenci tableti ile deneyen var mi arkadaslar?
Emek icin tessekurler