fearlesslad
Kayıtlı Üye
Böyle yaparsanız stock romun kendi eba girişi seçilmiş olur ve tc kimlik ile giriş yapamazsnız çünkü bu rom başka kişiye kayıtlı. Bizzat kendim denedim böyle oldu giriş yapılamıyor.
fearlesslad' Alıntı:Böyle yaparsanız stock romun kendi eba girişi seçilmiş olur ve tc kimlik ile giriş yapamazsnız çünkü bu rom başka kişiye kayıtlı. Bizzat kendim denedim böyle oldu giriş yapılamıyor.
Asderdd' Alıntı:fearlesslad' Alıntı:Böyle yaparsanız stock romun kendi eba girişi seçilmiş olur ve tc kimlik ile giriş yapamazsnız çünkü bu rom başka kişiye kayıtlı. Bizzat kendim denedim böyle oldu giriş yapılamıyor.
Romun hiçbir yerinde kişiye özel bir bilgi yok, sorun tamamen sizin hesabınızdan kaynaklanıyor.
muslumkocak' Alıntı:Asderdd' Alıntı:fearlesslad' Alıntı:Böyle yaparsanız stock romun kendi eba girişi seçilmiş olur ve tc kimlik ile giriş yapamazsnız çünkü bu rom başka kişiye kayıtlı. Bizzat kendim denedim böyle oldu giriş yapılamıyor.
Romun hiçbir yerinde kişiye özel bir bilgi yok, sorun tamamen sizin hesabınızdan kaynaklanıyor.
Öncelikle teşekkür ederiz çok güzel bir çalışma olmuş. Bendeki öğretmen tableti idi, TWRP ile crackledim sonra stock room ne bilmediğim için bu room u yükledim deneme amaçlı fakat bu room öğrenci tabletlerinin roomu. Öğretmen tabletlerinin room unu nasıl bulabiliriz yada GM flash tool ile başka bir öğretmen tableti room unu alıp buna nasıl yükleyebiliriz? çünkü şuan eba market yüklenmiyor ve bazı lazım olan uygulamalar yok V sınıf Öğretmen gibi.
Asderdd' Alıntı:muslumkocak' Alıntı:Asderdd' Alıntı:fearlesslad' Alıntı:Böyle yaparsanız stock romun kendi eba girişi seçilmiş olur ve tc kimlik ile giriş yapamazsnız çünkü bu rom başka kişiye kayıtlı. Bizzat kendim denedim böyle oldu giriş yapılamıyor.
Öncelikle teşekkür ederiz çok güzel bir çalışma olmuş. Bendeki öğretmen tableti idi, TWRP ile crackledim sonra stock room ne bilmediğim için bu room u yükledim deneme amaçlı fakat bu room öğrenci tabletlerinin roomu. Öğretmen tabletlerinin room unu nasıl bulabiliriz yada GM flash tool ile başka bir öğretmen tableti room unu alıp buna nasıl yükleyebiliriz? çünkü şuan eba market yüklenmiyor ve bazı lazım olan uygulamalar yok V sınıf Öğretmen gibi.
Olurda elime öğretmen tableti geçerse onunda stock romunu paylaşırım .
fearlesslad' Alıntı:Böyle yaparsanız stock romun kendi eba girişi seçilmiş olur ve tc kimlik ile giriş yapamazsnız çünkü bu rom başka kişiye kayıtlı. Bizzat kendim denedim böyle oldu giriş yapılamıyor.
araund' Alıntı:ben romu kurarken PRO_INFO:Failed to get PMT ınfo hata alıyorum ve yükleme yeri sarı olarak degil kırmızı olarak çıkıyor o hatayı nasıl çözücem şmididen teşekkürler
gladcccv' Alıntı:abi bende hiç çubuk dolmuyo pcye bağlayınca tableti medy aaygıtı olarak görüyor
kemalbaris06' Alıntı:öncelikle merhaba elinize sağlık uğraşlarınız için her adımı düzgünce yapmama rağmen sp flash tool görmüyör tableti herşeyi düzgünce yaptım pc win8 bununla bir alakası olabilir mi ?
Amazing' Alıntı:kemalbaris06' Alıntı:öncelikle merhaba elinize sağlık uğraşlarınız için her adımı düzgünce yapmama rağmen sp flash tool görmüyör tableti herşeyi düzgünce yaptım pc win8 bununla bir alakası olabilir mi ?
Sp flastolu kurarken driverlari kurdunuz mu?Yada imza kontorulunu devre disi biraktiniz mi?Ben win10 da sikintisiz kurdum.
yaptım şimdi ama yinede görmüyor sp flash toolkemalbaris06' Alıntı:Amazing' Alıntı:kemalbaris06' Alıntı:öncelikle merhaba elinize sağlık uğraşlarınız için her adımı düzgünce yapmama rağmen sp flash tool görmüyör tableti herşeyi düzgünce yaptım pc win8 bununla bir alakası olabilir mi ?
Sp flastolu kurarken driverlari kurdunuz mu?Yada imza kontorulunu devre disi biraktiniz mi?Ben win10 da sikintisiz kurdum.
usb driveri kurdum imza kontrolünü devre dışı bırakmadım ama yinede başka herhangi bir hata gelmedi hemen deniyip bilgilendirme yapacağım bu arada teşekkürler.
kemalbaris06' Alıntı:Amazing' Alıntı:kemalbaris06' Alıntı:öncelikle merhaba elinize sağlık uğraşlarınız için her adımı düzgünce yapmama rağmen sp flash tool görmüyör tableti herşeyi düzgünce yaptım pc win8 bununla bir alakası olabilir mi ?
usb driveri kurdum imza kontrolünü devre dışı bırakmadım ama yinede başka herhangi bir hata gelmedi hemen deniyip bilgilendirme yapacağım bu arada teşekkürler.
yaptım şimdi ama yinede görmüyor sp flash toolkemalbaris06' Alıntı:Amazing' Alıntı:kemalbaris06' Alıntı:öncelikle merhaba elinize sağlık uğraşlarınız için her adımı düzgünce yapmama rağmen sp flash tool görmüyör tableti herşeyi düzgünce yaptım pc win8 bununla bir alakası olabilir mi ?