aynen bende beceremedimD4RKW00D' Alıntı:Ya beyler bu home apk yi nasil tasiycaz sdcard a
SLayer' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:Ya beyler bu home apk yi nasil tasiycaz sdcard a
aynen bende beceremedim
Kerim Ayvaz' Alıntı:Abi dosya yoneticisi nidirdim priv app dan home.apk yı sd karta tasıdım ama olmadı neden?
Dr.Razor™' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif] - Bu Klasörde Home._Navbar_Enabled.ap isimli bi dosya görüceksiniz bu dosyasının adını Home._Navbar_Enabled.apk olarak ayarlayın [/font][/color]
[font='Open Sans', sans-serif] - Aynı Klasörde Home.apk Görüceksiniz Bu Dosyasının Adınıda Home.ap Olarak Ayarlayın [/font]
olamdı kardeşim ya yaotım hepsiniThutancamoN' Alıntı:Kerim Ayvaz' Alıntı:Abi dosya yoneticisi nidirdim priv app dan home.apk yı sd karta tasıdım ama olmadı neden?
sen yanlış anlamışsın
Dr.Razor™' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif] - Bu Klasörde Home._Navbar_Enabled.ap isimli bi dosya görüceksiniz bu dosyasının adını Home._Navbar_Enabled.apk olarak ayarlayın [/font][/color]
[font='Open Sans', sans-serif] - Aynı Klasörde Home.apk Görüceksiniz Bu Dosyasının Adınıda Home.ap Olarak Ayarlayın [/font]
Kerim Ayvaz' Alıntı:olamdı kardeşim ya yaotım hepsiniThutancamoN' Alıntı:Kerim Ayvaz' Alıntı:Abi dosya yoneticisi nidirdim priv app dan home.apk yı sd karta tasıdım ama olmadı neden?
sen yanlış anlamışsın
lys0001' Alıntı:Kerim Ayvaz' Alıntı:olamdı kardeşim ya yaotım hepsiniThutancamoN' Alıntı:Kerim Ayvaz' Alıntı:Abi dosya yoneticisi nidirdim priv app dan home.apk yı sd karta tasıdım ama olmadı neden?
sen yanlış anlamışsın
Home Apk olayını v4 deki apk yi atarak gidermiştim deneyebilirsiniz![]()
hakan_13' Alıntı:Hocam ellerinize sağlık bu gün yeni geçtim bu roma gerçekten fevkalade uzun bir süre değiştirmek istemiyorum ama yine de bunun devamını da istiyoruz İnşallah
lys0001' Alıntı:Kerim Ayvaz' Alıntı:olamdı kardeşim ya yaotım hepsiniThutancamoN' Alıntı:Kerim Ayvaz' Alıntı:Abi dosya yoneticisi nidirdim priv app dan home.apk yı sd karta tasıdım ama olmadı neden?
sen yanlış anlamışsın
Home Apk olayını v4 deki apk yi atarak gidermiştim deneyebilirsiniz![]()
Ve çok büyük bir sıkıntı olmasa da bu sorun var bende dediğiniz herşeyi yaptim olmadi bunun için küçük bir fix verirseniz güzel olur çünkü herkes bu romda buraya takılmış