[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Xperia™ Z3 Romu beğendiniz mi?

• Evet, gayet başarılı.

Oy: 439 69.9%
  • Hayır, geliştirilmeli.

Oy: 190 30.3%

• Kullanılan toplam oy
    628
Hocam romdaki gereksiz birsürü uygulama temizlendimi? Ona göre yükleyeceğim. 5.0 ı yukledıgımde yığında xperia uygulaması vardı... @Dr.Razor™

Creative™' Alıntı:
Hocam romdaki gereksiz birsürü uygulama temizlendimi? Ona göre yükleyeceğim. 5.0 ı yukledıgımde yığında xperia uygulaması vardı... @Dr.Razor™

romun özelliğide xperia olması değil mi zaten? :)

Lollipopta olmayan bu romda olan gereksiz diye tabir ettigin kamera ve sony uygulamalarini sildim

Merhaba,

bu roma Kurumsal E Posta ekleyebiliyor muyuz? Bazı romlarda sorun yaşıyorum. Outlook programıda çok yavaş kullanmak istemiyorum. Deneyen kullanan var mı?

Özkan Özmert' Alıntı:
Merhaba,

bu roma Kurumsal E Posta ekleyebiliyor muyuz? Bazı romlarda sorun yaşıyorum. Outlook programıda çok yavaş kullanmak istemiyorum. Deneyen kullanan var mı?

Kurumsal e-postalarinizi artik gmail ile de calistirabiliyorsunuz. E-mail e-posta ve outlook uygulamasina ihtiyaciniz yok. Ustelik g-mail cok cok daha hizli

Videoları kamera uygulamasından açınca video oynatilamiyor hatasi veriyor..dosya yöneticisinden yada MXden açınca çalışıyor.. Romu iki sefer kurdum ancak sorun düzelmedi.. Nasıl halledebilirim bu sorunu

Videolar uygulamasindan acin. Kamera uygulamasindan oynatsin istiyorsaniz google fotograflar uygulamasini yukleyin

Arama ekranını değiştirme şansımız varmı hocam dailler mi diyorsunuz onu işte orijinal xperianınkini ?