Ömeryunus' Alıntı:Hocam romu kurdum gapps ı da kurduğumu zannetmiştim ama kurulmamış rom üzerinden kurabilir miyim
atakan58' Alıntı:cino44' Alıntı:Cihazı nasıl fast boot modda başlatacağız
Geliştirici seçeneklerden Oem kilidini açın.
Recovey Modda başlatıp "reboot to bootloader" seçeneğini seçin.
Yada Cihaz kapalıyken Güç+Ses Kısma basılı tutun.
General Mobile Logosunda kalacaktır cihaz.
[font='Open Sans', sans-serif]4- Klasörün boş bi yerine "shift" tuşuna basılı tutarak sağ tıklayın.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]5- Komut penceresini burada aç seçeneğini seçip [/font]
[font='Open Sans', sans-serif] "fastboot boot recoveryninadı.img" (Adını değişebilirsiniz dosyanın) komutunu verin.[/font]
Qchocuq' Alıntı:Telefonum 6.0 nasıl yüklerim bunu?
atakan58' Alıntı:@cino44 http://forum.turkdevs.com/konu-general-mobile-4g-yeni-ve-kisisellestirilebilir-twrp-recovery-ler-2-8-7-0.html
Bu konuyu uygula. Yapamazsan Sorunun üzerinde o konudan devam et lütfen.
@"msstss" Telefonunu Rootlamana gerek yok. Recovery yükleyeceksin sadece Sonra Romu..
@"umx" Gidecektir uzun sürüyor..
Rygebin' Alıntı:Qchocuq' Alıntı:Telefonum 6.0 nasıl yüklerim bunu?
Aynı şekilde bir farklı yok.
klasöre twrpyi at shift sağtıkla komut pencerisi aç ve fastboot boot twrp-2.8.7.0-seed.img yaz recovery ekranı gelecektir.cino44' Alıntı:Hocam fastboot modda başlattıktan sonra pcye bağladığımda herhangi birşey olmuyor general mobile ekranı geliyor telefona
ne yapmam gerek
Evet..caneray' Alıntı:Dual için uygun mu?
Rygebin' Alıntı:klasöre twrpyi at shift sağtıkla komut pencerisi aç ve fastboot boot twrp-2.8.7.0-seed.img yaz recovery ekranı gelecektir.cino44' Alıntı:Hocam fastboot modda başlattıktan sonra pcye bağladığımda herhangi birşey olmuyor general mobile ekranı geliyor telefona
ne yapmam gerek
Tamam Gm logosunda başka ne istiyorsunuz.. Birşey zaten gelmeyecek.cino44' Alıntı:Hocam demek istediğim recovery moddan bootloader yaptıktan sonra gm logosu geliyor pc ye bağlı olduğu halde birşey gelmediği için klasöre erişim sağlayamıyorum dolayısıyla shift sağ tık falan yapamıyorum
Rygebin' Alıntı:Tamam Gm logosunda başka ne istiyorsunuz.. Birşey zaten gelmeyecek.cino44' Alıntı:Hocam demek istediğim recovery moddan bootloader yaptıktan sonra gm logosu geliyor pc ye bağlı olduğu halde birşey gelmediği için klasöre erişim sağlayamıyorum dolayısıyla shift sağ tık falan yapamıyorum
ARM64 olan nano dosyasını mı indirdiniz.umx' Alıntı:gapps'ı yüklerken 64 kodlu hatayı alıyorum. romda ise bir sıkıntı çıkmadı