[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rygebin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yani gapps zipini recoveryden flashliyorum bitiyor telefon acildi fakat google a dair hic bir uygulama yok cyanogeni i ilk gapps olmadan kurdugumda 88 uygulama optimize ediliyor diyordu donra kapatip gapps flashladim 69 tane uygulama kaldi

Haliltae' Alıntı:
Yani gapps zipini recoveryden flashliyorum bitiyor telefon acildi fakat google a dair hic bir uygulama yok cyanogeni i ilk gapps olmadan kurdugumda 88 uygulama optimize ediliyor diyordu donra kapatip gapps flashladim 69 tane uygulama kaldiT

Tekrar sıfırlayıp, kurun hocam.

O konu ayrı ve bu: http://forum.turkdevs.com/konu-5-1-1-cm12-1-general-mobile-4g-wileyfox-swift-rom.html onu orada tartışın oraya yazın.

Bu konu da ise linkler burada :

[font='Open Sans', sans-serif]İndirme Linkleri

Aşağıdaki linkte hem recovery hem de rom mevcuttur.  

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
 (Rom ve Recovery)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Dip Not:Rom'un recovery ayarları ve güncellemeyi tam yapabilmek için flashfiyi indirin ve recovery image bölümünden cynogen mod sayfasindan indirdiğinizi o bölümden kurun.

Ayrıca WileyFox da recivery tuşlari değişmektedir ses açma+power bootloader ekranini açar. Ses kısma+power recovery'i açar.[/font]

1. cm-12.1-20151112-NIGHTLY-crackling-recovery.img bu isimli dosyayı recovery.img yapıp shift.+sağ tık yapıyorum bişey olmuyor ?

MertSalman' Alıntı:

1. cm-12.1-20151112-NIGHTLY-crackling-recovery.img bu isimli dosyayı recovery.img yapıp shift.+sağ tık yapıyorum bişey olmuyor ?

Dosyanın üzerine değil, dosyanın içinde olduğu boş bir klasörün, herhangi bir yerine tıklayacaksın.

MertSalman' Alıntı:
İndirdiğimiz romu sd karta rar olarak mı atalım yoksa içindeki dosyaları mı atalım ?

İndirdiğin dosya .rar değil .zip formatta. Dosyayı doğrudan atacaksın.

yanlız hala recovery yükleyemedim klasörde shift+sağ tık yapıp fastboot boot recovery.img diyorum (adı ile aynı) cannot load 'recovery.img': No such file or directory diyor bişey anlamadım

MertSalman' Alıntı:
yanlız hala recovery yükleyemedim klasörde shift+sağ tık yapıp fastboot boot recovery.img diyorum (adı ile aynı) cannot load 'recovery.img': No such file or directory diyor bişey anlamadım

[font='Open Sans', sans-serif] & [/font]
[font='Open Sans', sans-serif] Sürücülerinin bilgisayarda kurulu olması gerekir.[/font]

Diğer hatalar için verilen konuyu takip edin.