asi' Alıntı:eline sağlık rom gerçekten iyi; dandik bir telefona böyle romlar gelmesi bir mucize
Wipe'ları yaptınız mı ?satiricon4545' Alıntı:SIGNATURE VRIFICATION ınstallatıon aborted dedı ? phılzı denedım olmadı dıger surumlerı ındırdım olmadı sarj 20 ondan yapıyo olabılırmı?
satiricon4545' Alıntı:6.0 dan gecsem olurmu sızın verdıgınız romda gecılebılır yazıyor
satiricon4545' Alıntı:6.0 dan gecsem olurmu sızın verdıgınız romda gecılebılır yazıyG
satiricon4545' Alıntı:olmadı bu sefer baska bı hata verdı stock roma donuyorum stogu kullanıcam system/by/block falan yazıyor anlamadım cıhaz ızın vermıyor 2 ayrı surumunu ındırdım phılz tw cm recle denedım cıhaz blockluyii
O zaman çözüm bulana kadar mecbur stockta kalın hocam .satiricon4545' Alıntı:denedım hocam tkrardan romu ındırdım bastan recledım yazıda bu verı paketı uyumlu degıldır yazıyor duallerde calısmıyor
Performansı çok iyi, kasma donma vermiyor . Şarj ederken hafif bir gecikme var ama o da dert değilsatiricon4545' Alıntı:hocam retustrectıon mu neydı onu kursam nasıl olur sarj sorunu varmı? yada cıddı bı problemı?
Dijinorm' Alıntı:Rootlu cihazlarda bankacılık işlemlerinde uyarı çıkıyor sizce bir sıkıntı olurmu yoksa uygulamaları kullanmamak daha mı iyi olur