mahir02' Alıntı:Pil ve stabilite için bu romu onerir misinz ya da hangi custom rom yukleyelim w.swift mi cm mi blispop mu yoksa remix rom mu ?aslında anket mı yapsak ne
Wileyfox 2 Çıkmış
mahir02' Alıntı:Pil ve stabilite için bu romu onerir misinz ya da hangi custom rom yukleyelim w.swift mi cm mi blispop mu yoksa remix rom mu ?aslında anket mı yapsak ne
UtkuAblakTR' Alıntı:mahir02' Alıntı:Pil ve stabilite için bu romu onerir misinz ya da hangi custom rom yukleyelim w.swift mi cm mi blispop mu yoksa remix rom mu ?aslında anket mı yapsak ne
Wileyfox 2 Çıkmış
mahir02' Alıntı:Çıkmış ta sorunları var mobil veri gibi hepsinde varmış bide kimisi yok dior onu anlamadım zaten cm ise pil iyi deil dienler var hangisi atabilir ve pili için iyi bulamadık bide mobl veri
Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:Çıkmış ta sorunları var mobil veri gibi hepsinde varmış bide kimisi yok dior onu anlamadım zaten cm ise pil iyi deil dienler var hangisi atabilir ve pili için iyi bulamadık bide mobl veri
Mobil veride Cynogen Os ta problem yok şu an kullanıyorum hiç bir problem kalmadı.
UtkuAblakTR' Alıntı:@"Rygebin" V2'mi Yüklü ?
Rygebin' Alıntı:Ne Vİp çıktı usta dimi
Evet
UtkuAblakTR' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Ne Vİp çıktı usta dimi
Evet
Peki Direkt Root Desteği Varmı ? + Fifa 15 Gibi Oyunlar Kasar Mı ?
Rygebin' Alıntı:Galiba sizde bir talihsizlik var
Hocam siz yaknmıssnz bizim kargo durumu var işte kahretsinRygebin' Alıntı:Mecideyeköye gidiyorum ben , 1 saatte elimde .
Cynogen Os 'a V2 İ ÇIKTI o konuya bakın.sahinmehmettr' Alıntı:roma mı güncelleme geldi yoksa yeni rom mu