Arkadaşlar cihazıma wileyfox swift stock rom V2 'yi sorunsuz bir şekilde yükledim.Daha sonra CYANOGENMOD 12.1'e geçiş yapmak istedim fakat ne yaptıysan fastboot modunda komut isteminden fastboot boot recovery.img komutunu komut istemine kabul ettiremedim.Şimdi yaptığım işlemleri yazıyorum yanlış bir şey varsa yardımcı olurmusunuz. fastboot ve minal driverler kurulu,adb interface güncel,indirdiğim custom romu zip.olarak telefon hafızasına attım. (sd card olmadığı için) recovery dosyasınıda boş bir klasör oluşturup içine attım ve adını recovery.img olarak değiştirdim.usb hata ayıklama,oem kilidi ,cyanogenmod kurtarma yı açtım.daha sonra telefondan fastboot mode güç+ses kısma tuşlarıyla girdim reboot bootloader dedim.teli pc ye bağladım, recovery.img nin olduğu klasörde shift+sağ tık yapıp komut istemini açıp fastboot boot recovery.img komutunu veriyorum.Şu hatayı veriyor NO SUCH FİLE OR DİRECTORY.tel bağlı değilken waiting device yazıyor teli bağlayıp komutu verdiğimde ise NO SUCH FİLE OR DİRECTORY hatası alıyorum komutu diğer indirdiğim minimal ve fastboot komut sayfasından versemde aynı hatayı veriyor.
fastboot oem unlock-go dediğimde ise OKAY 0000 finished yazıyor ve bir şey silinmiyor.Forumdaki bütün sayfalara baktım bununla ilgili birşey bulamadım yardım ederseniz sevinirim.