darx' Alıntı:Doğrusu yüklenmiyor değil yükleyemiyorum olacaktıahmetkkcl' Alıntı:Yuklenmiyor arkadaslar denedim ben 5.1.1 varken rootlayip flashfiy ile flasladim recovery flashlaniyor ancak rom yuklenmiyor
ahmetkkcl' Alıntı:darx' Alıntı:Doğrusu yüklenmiyor değil yükleyemiyorum olacaktıahmetkkcl' Alıntı:Yuklenmiyor arkadaslar denedim ben 5.1.1 varken rootlayip flashfiy ile flasladim recovery flashlaniyor ancak rom yuklenmiyor
DEdigin gibi olsun..
darx' Alıntı:ahmetkkcl' Alıntı:darx' Alıntı:Doğrusu yüklenmiyor değil yükleyemiyorum olacaktıahmetkkcl' Alıntı:Yuklenmiyor arkadaslar denedim ben 5.1.1 varken rootlayip flashfiy ile flasladim recovery flashlaniyor ancak rom yuklenmiyor
DEdigin gibi olsun..
Yanlış anlama polemik için değil ama yükleyen yüklüyor. Yapamadığın noktaada yardımcı olalım
mahir02' Alıntı:darx' Alıntı:ahmetkkcl' Alıntı:darx' Alıntı:Doğrusu yüklenmiyor değil yükleyemiyorum olacaktıahmetkkcl' Alıntı:Yuklenmiyor arkadaslar denedim ben 5.1.1 varken rootlayip flashfiy ile flasladim recovery flashlaniyor ancak rom yuklenmiyor
DEdigin gibi olsun..
Yanlış anlama polemik için değil ama yükleyen yüklüyor. Yapamadığın noktaada yardımcı olalım
Peki blispop yada remix üzerindenn flaslasaak olur mu? Sonuçta ikiside cm tabanlı
Rygebin' Alıntı:Cynogen Mod'un recovery si olsa bile Wileyfox'un üzerine kurulması için kod yazılmış..
Son kez diyorum yöntem harici birşeyler yaparsınız olmaz..
(@darx Hakan abi whatsapp'a bakar mısın?)
Rygebin' Alıntı:Resurrection Remix daha akıcı. Tavsiyemdir.
ahmetgs16' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Resurrection Remix daha akıcı. Tavsiyemdir.
cyanogen os'dan cyanogenmoda geçişi aynı 6.0.1 'e geçiş gibi bat.dosyasını çalıştırmak gibi yapamazmısınız os.un üzerine kurmakta çok zorlanan var benim gibi
Rygebin' Alıntı:Resurrection Remix daha akıcı. Tavsiyemdir.
Yo ben ilk geçişi diyorum bir kere yükleyebilsek sonra güncelleme her gece geliyor zaten ama os'dan geçemedikki ne yaptıysak NO SUCH FİLE OR DİRECTORY hatasını aşamadıkRygebin' Alıntı:ahmetgs16' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Resurrection Remix daha akıcı. Tavsiyemdir.
cyanogen os'dan cyanogenmoda geçişi aynı 6.0.1 'e geçiş gibi bat.dosyasını çalıştırmak gibi yapamazmısınız os.un üzerine kurmakta çok zorlanan var benim gibi
Dediğim gibi recoveryleri farklı yapsam da her gün güncelleme alacağından gereksiz olur.
darx' Alıntı:ahmetkkcl' Alıntı:darx' Alıntı:Doğrusu yüklenmiyor değil yükleyemiyorum olacaktıahmetkkcl' Alıntı:Yuklenmiyor arkadaslar denedim ben 5.1.1 varken rootlayip flashfiy ile flasladim recovery flashlaniyor ancak rom yuklenmiyor
DEdigin gibi olsun..
Cynogen Mod'da bazen gidiyor, bazı durumlarda açılıyor zaten, güncelleme bekleyin açılacaktır.Haliltae' Alıntı:Mobil veri hala acilmiyor fakat kullanabilenler var neden acaba
ozgurktekin' Alıntı:CyanogenMod ekibine bir duyuru yapsak, bize özel bir indirme sayfası açamazlar mı? Aynı şekilde TWRP Recovery için de öyle. Böyle bir tuhaf oluyor bence.
General Mobile öncesi telefonum OnePlus'tı bilen bilir canavar gibidir, CyanogenOS resmi ROM'u idi, OxygenOS çıkana kadar. CyanogenMOD'u, Nightly sürümlerini falan iyi bilirim. Dili iyi olan birisi bizim için de bir bölüm açmasını rica edelim bence Nightly sürümler için.
Böylelikle buradaki arkadaşların emekleri de resmi bir hal almış olur