usmcsas' Alıntı:yükledikten sonra gelen updateler otadan küçük mb lerlemi geliyor yoksa tamamını tekrar indirmek zorunda mıyız? teşekkürler.
Amazing' Alıntı:Hocam stock romdan twrp ile yuklersem sorun cikar mi?
Rygebin' Alıntı:Amazing' Alıntı:Hocam stock romdan twrp ile yuklersem sorun cikar mi?
Yükleyemessiniz ki?
Amazing' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Amazing' Alıntı:Hocam stock romdan twrp ile yuklersem sorun cikar mi?
Yükleyemessiniz ki?
Hocam kesin mi denediniz mi denemediyseniz deniyecegim.
Azreel' Alıntı:bu orjinal 6.0 sarmadı Cynogen os kullandıktan sonra her zaman root lu vede tamamen özgür kullanmak gibisi yok
Azreel' Alıntı:bu orjinal 6.0 sarmadı Cynogen os kullandıktan sonra her zaman root lu vede tamamen özgür kullanmak gibisi yok
Rygebin' Alıntı:Azreel' Alıntı:bu orjinal 6.0 sarmadı Cynogen os kullandıktan sonra her zaman root lu vede tamamen özgür kullanmak gibisi yok
6.0 Root artık mevcut.
usmcsas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Azreel' Alıntı:bu orjinal 6.0 sarmadı Cynogen os kullandıktan sonra her zaman root lu vede tamamen özgür kullanmak gibisi yok
6.0 Root artık mevcut.
Hocam ben romu yukleyemiyorum hatayı üstte yazdim.Aynı recovery ve romu indirdim recovery yı bootladim ancak recovery işlemiyor wipelar çünkü tel aynı şekilde açıldı ve yüklerken paket kontrolü sırasında hata verdi
Evet hocam zaten olmasa o komut bootloader kısmında recovery atılmazdi diye düşünüyorum ? Yanlış miRygebin' Alıntı:usmcsas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Azreel' Alıntı:bu orjinal 6.0 sarmadı Cynogen os kullandıktan sonra her zaman root lu vede tamamen özgür kullanmak gibisi yok
6.0 Root artık mevcut.
Hocam ben romu yukleyemiyorum hatayı üstte yazdim.Aynı recovery ve romu indirdim recovery yı bootladim ancak recovery işlemiyor wipelar çünkü tel aynı şekilde açıldı ve yüklerken paket kontrolü sırasında hata verdi
Fastboot oem unlock-go verdiniz mi?
usmcsas' Alıntı:Evet hocam zaten olmasa o komut bootloader kısmında recovery atılmazdi diye düşünüyorum ? Yanlış miRygebin' Alıntı:usmcsas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Azreel' Alıntı:bu orjinal 6.0 sarmadı Cynogen os kullandıktan sonra her zaman root lu vede tamamen özgür kullanmak gibisi yok
6.0 Root artık mevcut.
Rygebin' Alıntı:usmcsas' Alıntı:Evet hocam zaten olmasa o komut bootloader kısmında recovery atılmazdi diye düşünüyorum ? Yanlış miRygebin' Alıntı:usmcsas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:6.0 Root artık mevcut.
Bu soyledigim kodu vermediginizden olabilir ..
Rygebin' Alıntı:usmcsas' Alıntı:Evet hocam zaten olmasa o komut bootloader kısmında recovery atılmazdi diye düşünüyorum ? Yanlış miRygebin' Alıntı:usmcsas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:6.0 Root artık mevcut.
Bu soyledigim kodu vermediginizden olabilir ..
Twrp yüklüyken olmasını beklemeyin ayarlardan geliştirici ayarlarından kurtarma modu indirmesini de açın lütfen.ozbacanaklar' Alıntı:Nightly güncellemelerini indiriyorum ama yüklerken hata veriyor. TWRP yüklü.
[font=Lato, 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]E:Error executing updater binary in zip[/font]
Rygebin' Alıntı:Azreel' Alıntı:bu orjinal 6.0 sarmadı Cynogen os kullandıktan sonra her zaman root lu vede tamamen özgür kullanmak gibisi yok
6.0 Root artık mevcut.