R
Rygebin
6.0 olacak hocam.
evliyacelebi' Alıntı:Dun kurdum ilk guncellemem olacak bu. 10.12 surumu indirdim fakat cyanogen recovery olmasina ragmen kuramiyorum. Her surumu guncellemek icin o versiyonun recoverysini de mi indirip calistirmam gerekiyor?
Volkan03' Alıntı:Gmd 1 Kursak Olur mu ??
darx' Alıntı:evliyacelebi' Alıntı:Dun kurdum ilk guncellemem olacak bu. 10.12 surumu indirdim fakat cyanogen recovery olmasina ragmen kuramiyorum. Her surumu guncellemek icin o versiyonun recoverysini de mi indirip calistirmam gerekiyor?
Geliştirici seçeneklerinde recovery (kurtarma) güncellemeyi aktifleştirmen gerekiyor. Böylece her sürümün recoverysi otomatik olarak yüklenir.
genious91' Alıntı:İyi günler,
Cyanogenmod güvenlik konusunda başarılı olduğunu duymuştum, root yetkisi bunu ne kadar zayıflatır?
Yok bnde kullanıyorum bayadır hiç karşılaşmadım full var sinyal ?Wes' Alıntı:Arada sinyal gidip geliyor, göstergede öyle gösteriyor. Benden başka başına gelen var mı ?
mahir02' Alıntı:Yok bnde kullanıyorum bayadır hiç karşılaşmadım full var sinyal ?Wes' Alıntı:Arada sinyal gidip geliyor, göstergede öyle gösteriyor. Benden başka başına gelen var mı ?
Wes' Alıntı:mahir02' Alıntı:Yok bnde kullanıyorum bayadır hiç karşılaşmadım full var sinyal ?Wes' Alıntı:Arada sinyal gidip geliyor, göstergede öyle gösteriyor. Benden başka başına gelen var mı ?
Allla Alla, bende arada sinyal yok gösteriyor
ceza98' Alıntı:Cm 13 ne zaman gelecek ?
mahir02' Alıntı:ceza98' Alıntı:Cm 13 ne zaman gelecek ?
15 Aralık die bekliyoruz bakalım bugün cm 12.1 13.10 tarihli geldi ayın 15ine cm 13 gelecek diye bekliyoruz
mahir02' Alıntı:Wes' Alıntı:mahir02' Alıntı:Yok bnde kullanıyorum bayadır hiç karşılaşmadım full var sinyal ?Wes' Alıntı:Arada sinyal gidip geliyor, göstergede öyle gösteriyor. Benden başka başına gelen var mı ?
Bulundun konumdan dolayı olabilir mi? Normalde şuana 10.12 ye kadar yükledim cm ler ile hiç böyle bir sorun yaşamadım
Xposed kurulu ise flat statusbar kur yap kendine göre bir ikincisi unutum söyleyeyim eğer tema değiştirdi isen bazen donuk kalabiliyor yeniden başlatma yaptınız mı?Wes' Alıntı:mahir02' Alıntı:Wes' Alıntı:mahir02' Alıntı:Yok bnde kullanıyorum bayadır hiç karşılaşmadım full var sinyal ?Wes' Alıntı:Arada sinyal gidip geliyor, göstergede öyle gösteriyor. Benden başka başına gelen var mı ?
Bulundun konumdan dolayı olabilir mi? Normalde şuana 10.12 ye kadar yükledim cm ler ile hiç böyle bir sorun yaşamadım
yok hocam, stock romda vs yapmıyor çünkü. sanırım sorun göstergede, çünkü bağlantı kesilmiyor gittiğinde. Bu arada cihazım dual sim. Belki onunla alakalıdır.
Wes' Alıntı:mahir02' Alıntı:Wes' Alıntı:mahir02' Alıntı:Yok bnde kullanıyorum bayadır hiç karşılaşmadım full var sinyal ?Wes' Alıntı:Arada sinyal gidip geliyor, göstergede öyle gösteriyor. Benden başka başına gelen var mı ?
yok hocam, stock romda vs yapmıyor çünkü. sanırım sorun göstergede, çünkü bağlantı kesilmiyor gittiğinde. Bu arada cihazım dual sim. Belki onunla alakalıdır.