R
Rygebin
Stock Romda sorun yok zaten hocam . Kernelde bir sorun olabilir kopmalar ondan olabilir. @Nhnmas
Rygebin' Alıntı:Stock Romda sorun yok zaten hocam . Kernelde bir sorun olabilir kopmalar ondan olabilir. @Nhnmas
Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Stock Romda sorun yok zaten hocam . Kernelde bir sorun olabilir kopmalar ondan olabilir. @Nhnmas
Hocam xda-developers ta da adımı yanlış yazıyorsunuz olmuyor
Sorun kernelde değil bence. Kernelde olsa yüksek ihtimal cm12.1de de aynı sorun olur. Çünkü cm official kerneller orijinale bağlı kalır bilirsiniz zaten. Mesela overclock destekli resmi cm kernel hiç yoktur
darx' Alıntı:Romu kullanan var mı?
mahir02' Alıntı:darx' Alıntı:Romu kullanan var mı?
Buyur ben kullanıyorum?
darx' Alıntı:Stocktaki kadar iyi mi peki? Bi de güncel mi?
Rygebin' Alıntı:darx' Alıntı:Stocktaki kadar iyi mi peki? Bi de güncel mi?
Gayet iyi onun kadarda net sayılırdı ama cm osta ben kullanmiyorum artik
mahir02' Alıntı:
Dostum en günceli 13 tarihli olanı yüklü bayadır kullanıyorum da o kadar da kötü deil kamera çekimi snapdragon ile iyi kamera tavsiye ederim @"darx"
ceza98' Alıntı:13 tarihli guncellemeyi yüklerken android robotu içinde üem işareti geldi kısacası hata verdi geliştirici seçeneklerinden kurtarma modu açık ve cyanogen recovery var niye hata verdi anlamadım ? @"Rygebin" ve xposed yüklü onunla ilgisi varmıdır ?
darx' Alıntı:ceza98' Alıntı:13 tarihli guncellemeyi yüklerken android robotu içinde üem işareti geldi kısacası hata verdi geliştirici seçeneklerinden kurtarma modu açık ve cyanogen recovery var niye hata verdi anlamadım ? @"Rygebin" ve xposed yüklü onunla ilgisi varmıdır ?
13 tarihli recovery yüklü mü?
@mahir02 yükledim ColorOS kamerayla harika oldu
ceza98' Alıntı:darx' Alıntı:ceza98' Alıntı:13 tarihli guncellemeyi yüklerken android robotu içinde üem işareti geldi kısacası hata verdi geliştirici seçeneklerinden kurtarma modu açık ve cyanogen recovery var niye hata verdi anlamadım ? @"Rygebin" ve xposed yüklü onunla ilgisi varmıdır ?
Hayır değil zaten kurtarma modunu açtığımız zaman recovery yüklüme sorunu kalkmıyormu
darx' Alıntı:ceza98' Alıntı:darx' Alıntı:ceza98' Alıntı:13 tarihli guncellemeyi yüklerken android robotu içinde üem işareti geldi kısacası hata verdi geliştirici seçeneklerinden kurtarma modu açık ve cyanogen recovery var niye hata verdi anlamadım ? @"Rygebin" ve xposed yüklü onunla ilgisi varmıdır ?
Hayır değil zaten kurtarma modunu açtığımız zaman recovery yüklüme sorunu kalkmıyormu
Hayır güncel recovery yüklemen gerekiyor. Her seferinde yüklememek için Geliştirici seçeneklerinden kurtarma modu güncellemeyi aktifleştirmen gerek
Siz yine de 13 tarihli recoveryi indirip flaşlayın benceceza98' Alıntı:darx' Alıntı:ceza98' Alıntı:darx' Alıntı:ceza98' Alıntı:13 tarihli guncellemeyi yüklerken android robotu içinde üem işareti geldi kısacası hata verdi geliştirici seçeneklerinden kurtarma modu açık ve cyanogen recovery var niye hata verdi anlamadım ? @"Rygebin" ve xposed yüklü onunla ilgisi varmıdır ?
Hayır güncel recovery yüklemen gerekiyor. Her seferinde yüklememek için Geliştirici seçeneklerinden kurtarma modu güncellemeyi aktifleştirmen gerek
Zaten aktif hocam