Google play kendini güncellediginden giremezsiniz.Google playdede sorun yok.yok arkadaşlar gm 5d de twrp yı degıstırdım fakat yıne google play olsun kamera olsun gıremıyorum uygulamalara kendı dosya yonetıcısı olsun ayarlar kısmı olsun herseye gırıyor sebekesınde hıc sorun yok magısk le root olayınıda hallettım xposed ıda guncelledım fakat sonuc yıne aynı
hocam peki sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?Google play kendini güncellediginden giremezsiniz.Google playdede sorun yok.
Kamerada zaten ingilizce sürümünde hiç çalışmıyordu başka cihazdan bulup bu roma ekledim.gayet güzel çalışıyor.
hocam su 5 d deki google play olsun camera olsun google play olsun galeri olsun program acmama sorununa bir el atsan sorunun neden kaynaklandigini bilemedimki baska 5 d sahibi arkadas yuklesede durum hakkinda bilgi verse
Evet uyumludur.çif simli çihazlarla uyumlumu acaba
veri soronu var mıçif simli çihazlarla uyumlumu acaba
Stabilitesi bana göre iyi değil.1-2 gün kullandıktan sonra rom şişmeye başlıyor.Romda donma kasma varmı stabilitesi nasil
marsmallow'u çıkar mı sence bu romun ? sanal tuşlar şeffaf olur mu sence ?Stabilitesi bana göre iyi değil.1-2 gün kullandıktan sonra rom şişmeye başlıyor.
hataları olan bi rom bence bu romdan başlama tavsiye etmemorjinal rom kullanıyorum daha önce rom atmadım işlem sırası karısık geldi ve hangi linki indirecegimi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
şu ana yakın 30 yakın rom denedim calışan bi tane rom yok radyosu miui romlarda dahilHatası olmayan ve radyo kullanabileceğim bir sürüm arıyorum APK indirdim olmadı root browser ile telefonun icindeki orjinal apk i buldum kurdum ama oda çalışmadı istediğim sadece radyo kullabilmek yardımcı olursanız sevinirim