miui.su sitesinde yayınlanmış olan en son sürümdür.9.3 de yaklaşık 1 aydır konuda yazıyor.Roma güncellememi geldi ? konu ismi değişmiş ? 9.3 olmuş ? ama indirme linklerine baktığımızda 9.3 sürümünün linki yok ?
kodu tek ise yazıyorsunuz.çift simde sorunsuz çalışıyor şebeke.slm ben romu kurup denedim ilk önce build.prop u yazmadan denedim sebeke gitmiyordu ama ekrana o yazı çıkıp duruyordu bende build.prop a kodumuzu ekledim bu seferde telefonun şebeke gidip geliyor sorunu çöze bilen VARMIIIII
Cevaplarınız için teşekkür ederim peki 1 aydır güncelleme çıkmıyor demişsiniz değil mi? Kullanmaya değer mi ? Son olarak sizce bunun marsmallow veya nougat sürüme geçilir mi veya çıkar mı size göre?miui.su sitesinde yayınlanmış olan en son sürümdür.9.3 de yaklaşık 1 aydır konuda yazıyor.
[doublepost=1525969994,1525969743][/doublepost]
kodu tek ise yazıyorsunuz.çift simde sorunsuz çalışıyor şebeke.
[doublepost=1526146565,1526146531][/doublepost]kurulumu detaylı anlatır mısınız kuramadım romu crackling twrp 3.2.1 ile denedim olmadı twrp 3.0.2 denedim olmadın mount 00 da kaldı
cihanız lg mikurulumu detaylı anlatır mısınız kuramadım romu crackling twrp 3.2.1 ile denedim olmadı twrp 3.0.2 denedim olmadın mount 00 da kaldı
Kilit ekranı hariç yapmak mümkün.xposed installeri kurup.google playden flat style colored bars uygulamasını kurun ve xposed modüller bölümünden aktif edip telefonu yeniden başlatıp yapabilirsiniz.Bu alttaki sanal tuş barını şeffalaştırmanın bir yolu yok mu?Roma olan tek önyargım o çünkü.Onun dışında tam istediğim gibi.
Çok teşekkürler indirip kurduktan sonra işlemi yaparım.Ayrıca font değiştirmek için bir yol varmı romda?Xposed veyahut başka bir uygulama?
hocam sarar mı güzel oluyor mu ? ve xposed kurmak uygulamak basit mi ? bende yükleyip denemek isterim hiç xposed kullanmadım o yüzden hocam birde ana ekranda nasıl gösteriyor ondanda resim atabilir misiniz ?
[doublepost=1526146565,1526146531][/doublepost]
cihanız lg mi
swift klavye indir bir de öyle denermisinhocam Yardim edin cildircam ya
mehmet yazacam m,hmet olur eh yanyana gelince
bide mi hesabi acayim dedim mac adresi imi yok diyor nasil halledicem
O aklima gelmisti denedim olmadi bide mi hrsabini alirken hata veriyor mac adresi imei yok diyoswift klavye indir bir de öyle denermisin