R
Rygebin
Daha fazla ses gelmesi lazım ayarları kurcalamış olmayasınız..solo1990' Alıntı:Stock'a göre az ses geliyor hoperlörden
Daha fazla ses gelmesi lazım ayarları kurcalamış olmayasınız..solo1990' Alıntı:Stock'a göre az ses geliyor hoperlörden
Sobatabak' Alıntı:Marsmellowdan geçemedim aga flashlarken error diyor neden olabilir. gaps da da aynı hatayı verdi ? sorun neden olabilir ?
Sobatabak' Alıntı:Teli sıfırlamam illa gerekiyormu ? Sıfırlamadım wipe fln direkt stock rom gibi sıfırlamadan yapmaya çalıstım. ondan mı olmuyor ?
Rygebin' Alıntı:Daha fazla ses gelmesi lazım ayarları kurcalamış olmayasınız..solo1990' Alıntı:Stock'a göre az ses geliyor hoperlörden
Sobatabak' Alıntı:Hocam peki ben programlar siliniyor programların yedegini nasıl alablirim ?
Sobatabak' Alıntı:Ya beyler marsmelowdan stock rom 5.1 e gecemiuom romu atiyom telefon sürekli dönme işareti var ama açılmıyor. Telefonu sifirlamadim sifirlasam acilirmi wipeden? 6.0a geçiliyor 5.1e gecilmiyor
Sobatabak' Alıntı:Hocam pcden diyom stock rom 6.0 dan stock 5.1e gecemiuom onu diyorum. Brick oluyor
Oguzhan74' Alıntı:yardımcı olabilirmisiniz lütfen?
Sobatabak' Alıntı:Ya beyler marsmelowdan stock rom 5.1 e gecemiuom romu atiyom telefon sürekli dönme işareti var ama açılmıyor. Telefonu sifirlamadim sifirlasam acilirmi wipeden? 6.0a geçiliyor 5.1e gecilmiyor
Rygebin' Alıntı:Sobatabak' Alıntı:Ya beyler marsmelowdan stock rom 5.1 e gecemiuom romu atiyom telefon sürekli dönme işareti var ama açılmıyor. Telefonu sifirlamadim sifirlasam acilirmi wipeden? 6.0a geçiliyor 5.1e gecilmiyor
Twrpden flashlanansa 30 dakikaya kadar bekletebilir.
Oguzhan74' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Sobatabak' Alıntı:Ya beyler marsmelowdan stock rom 5.1 e gecemiuom romu atiyom telefon sürekli dönme işareti var ama açılmıyor. Telefonu sifirlamadim sifirlasam acilirmi wipeden? 6.0a geçiliyor 5.1e gecilmiyor
Twrpden flashlanansa 30 dakikaya kadar bekletebilir.
bu yazı geldi Zip file signature verification. diye bunu tiklemem gerekiyormu ve altta add more zips ve clear zip Queue diye iki seçenek var bunlarla işim varmı?