R
Rygebin
Gayet, performansı iyi, kullandıkça marshmallow'dan iyi olduğunu anlayacaksınAmazing' Alıntı:Oyle yaptım zaten neyse hocam rom acıldı Allah razı olsun.Sayenızde CM rahat rahat kullanabılıcez
Gayet, performansı iyi, kullandıkça marshmallow'dan iyi olduğunu anlayacaksınAmazing' Alıntı:Oyle yaptım zaten neyse hocam rom acıldı Allah razı olsun.Sayenızde CM rahat rahat kullanabılıcez
Rygebin' Alıntı:Gayet, performansı iyi, kullandıkça marshmallow'dan iyi olduğunu anlayacaksınAmazing' Alıntı:Oyle yaptım zaten neyse hocam rom acıldı Allah razı olsun.Sayenızde CM rahat rahat kullanabılıcez
Sobatabak' Alıntı:Hocam bu trebuchet launcherin menusunu deisebiliyozmu? Yana kaydirmali mesela?
Amazing' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Gayet, performansı iyi, kullandıkça marshmallow'dan iyi olduğunu anlayacaksınAmazing' Alıntı:Oyle yaptım zaten neyse hocam rom acıldı Allah razı olsun.Sayenızde CM rahat rahat kullanabılıcez
Romu inceledim harika bir rom tekrardan tessekurler.
Hocam tema kisminda kendi marketi cikmiyor google playe yonlendiriyor.Nasil halledebilirim?
Oguzhan74' Alıntı:Romu kurdum gerçekten mükemmel hem şarj hemde performans açısından elinize sağlık fakat xposed birtürlü kuramadım uygun apk varmı acaba?
darx' Alıntı:Atakan bi ara da custom romlardaki şu kamera odak sorununu çözmek gerek. Orijinal romdaki gibi net değil çekimler. @Atakan58
darx' Alıntı:Atakan bi ara da custom romlardaki şu kamera odak sorununu çözmek gerek. Orijinal romdaki gibi net değil çekimler. @Atakan58
haylas55' Alıntı:videolu şekilde anlatım yapabilirmisiniz?
haylas55' Alıntı:bir türlü beceremedim yardımcı olurmusun ?
haylas55' Alıntı:resim atacagımda atamadım
http://i.hizliresim.com/RBAbWa.jpg
Haliltae' Alıntı:Cyanogen 12.1 de güncellemeleri alabilmek için flashify ve recovery kurun diyor ama zaten ota dan almiyormu güncellemeleri buna gerek var mi