[5.1.1][Stock ROM][Dual]General Mobile 4G Dual LUZ59R Stock Rom (14 Ekim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rygebin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RE: General Mobile 4G Dual LUZ59R Stock Rom (14 Ekim 2015)

beyler ben flash.batı çalısıtıyroyum waitin g for device yazıyor bir şey yüklenmiyor neden ? 15 dk bekledim olmadı

Sobatabak' Alıntı:
beyler ben flash.batı çalısıtıyroyum waitin g for device yazıyor bir şey yüklenmiyor neden ? 15 dk bekledim olmadı

1 saat de olsa bekleyeceksiniz bunu size yazdım ,bunu yaşan arkadaşlar var tekrar bekleyin ve kurun.

Sobatabak' Alıntı:
sizde kaç dk sürdü ?

Yaptığımız bir kişide o dosyayı 1 saat bekledi ve yüklendi.

Bende 10 dakika sürdü. Ama herkeste aynı sürecek diye bir kaide yok.

Waiting for device diyor ise fastboot driverınız doğru değil demektir. Driverı kaldırıp yükleyiniz.

yok sordugum soru waiting force yazısı ne zaman gider yani cihazımı bulur ?

bide telefonum izin istedi verdim şimdi tekrar yine waiting device diyor ama yeniden başlatmadı telefon suan açıık?

Sobatabak' Alıntı:

Hocam driver yanlış ise asla bulmaz.

http://i.hizliresim.com/ZJQOm3.jpg buyrun burda böle yazıyor ama telefon yeniden başlatılmadı driverleri sizin verdifginizi yükledim ?

Rygebin' Alıntı:
DarkOfTheKnight' Alıntı:
Sobatabak' Alıntı:

Hocam driver yanlış ise asla bulmaz.

Hocam yüklerken bekliyormuş ondan kastı.

Tamam hocam ben başta anladım. Yanlış yönlendirdiysem özür dilerim.

Merhaba arkadaşlar
Linkte dual yazıyor tek simli modelde de oluyor demi?
Edit: yanlış konudaymışım

simaros' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar
Linkte dual yazıyor tek simli modelde de oluyor demi?
Edit: yanlış konudaymışım

Tek simili için konu ayrıdır konuya mesaj yazarken bir daha dikkat edin lütfen .

Sobatabak' Alıntı:
http://i.hizliresim.com/ZJQOm3.jpg buyrun burda böle yazıyor ama telefon yeniden başlatılmadı driverleri sizin verdifginizi yükledim ?

Hocam waiting for device hatası bu driverları tekrar kurun lütfen olmuyorsa android sdkyı indirip google driverlarını kurun.

beyler ben yaptım ama telefondan hiç bir şey silinmedi bu nasıl rom root atsam root gider mi bunla . telde şuan hiç bir şey silinmedi.

RE: [Stock ROM][Dual] General Mobile 4G Dual LUZ59R Stock Rom (14 Ekim 2015)

Sobatabak' Alıntı:
beyler ben yaptım ama telefondan hiç bir şey silinmedi bu nasıl rom root atsam root gider mi bunla . telde şuan hiç bir şey silinmedi.
Size daha önxe açıkladığımı hatirlar gibiyim öyle bor durumda recovery den (philiz touch) dan kendi recoveryinizin yedeğini alın. Root atarsanız o şekilde dönersiniz.

Bu stock ROM ile root kalkmiyormu? Uygulamalar aynı duruyor ama root kalkmaz yanı? Dediginiz i yapardım da zaten rootlu tel.

Sobatabak' Alıntı:
Bu stock ROM ile root kalkmiyormu? Uygulamalar aynı duruyor ama root kalkmaz yanı? Dediginiz i yapardım da zaten rootlu tel.

Root kalkıyor hocam ama telefonunuz güncel oldugundan atamiyorsunuz. Ayrica telefonunuzu sifirlayip atmaniz gerekiyordu.

Merhaba millet telefonum brick oldu GM One 4G Dual rom u indirdim bat dosyasını çalıştırdım ama telefona rom u atamıyorum çünkü telefonumun hata ayıklama modu açık değildi ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardım ederseniz sevinirim iyi günler 
edit: aşağıdaki resim bat dosyasından :(

0LB56Y.png

masaüstünde boş biryere tıkla sonra shift + mouse sağ tuşa tikla açilan pencerede komut satirini burada calistira tikla sonra fastboot oem unlock-go komutunu ver ekrana siliniyor        
yazısı gelecek işlem bitinceye kadar bekle tlf açılınca kapat tekrar recovery mode al ve yüklemeyi tekrar yap

matrix123456789' Alıntı:
masaüstünde boş biryere tıkla sonra shift + mouse sağ tuşa tikla açilan pencerede komut satirini burada calistira tikla sonra fastboot oem unlock-go komutunu ver ekrana siliniyor        
yazısı gelecek işlem bitinceye kadar bekle tlf açılınca kapat tekrar recovery mode al ve yükle
yardımın için teşekkür ederim ama komutu yazınca (FAILED <remote: oem unlock is not allowed> 
                                                                                               finished. total time: 0.006s)
diyor :what:

telefon normal açılıyorsa geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama ve oem kilidini açıp tekrar recovery mode gelin ve komutu verin çalışır.