Sobatabak' Alıntı:beyler ben flash.batı çalısıtıyroyum waitin g for device yazıyor bir şey yüklenmiyor neden ? 15 dk bekledim olmadı
Sobatabak' Alıntı:sizde kaç dk sürdü ?
Sobatabak' Alıntı:yok sordugum soru waiting force yazısı ne zaman gider yani cihazımı bulur ?
DarkOfTheKnight' Alıntı:Sobatabak' Alıntı:yok sordugum soru waiting force yazısı ne zaman gider yani cihazımı bulur ?
Hocam driver yanlış ise asla bulmaz.
Rygebin' Alıntı:DarkOfTheKnight' Alıntı:Sobatabak' Alıntı:yok sordugum soru waiting force yazısı ne zaman gider yani cihazımı bulur ?
Hocam driver yanlış ise asla bulmaz.
Hocam yüklerken bekliyormuş ondan kastı.
simaros' Alıntı:Merhaba arkadaşlar
Linkte dual yazıyor tek simli modelde de oluyor demi?
Edit: yanlış konudaymışım
Sobatabak' Alıntı:http://i.hizliresim.com/ZJQOm3.jpg buyrun burda böle yazıyor ama telefon yeniden başlatılmadı driverleri sizin verdifginizi yükledim ?
Size daha önxe açıkladığımı hatirlar gibiyim öyle bor durumda recovery den (philiz touch) dan kendi recoveryinizin yedeğini alın. Root atarsanız o şekilde dönersiniz.Sobatabak' Alıntı:beyler ben yaptım ama telefondan hiç bir şey silinmedi bu nasıl rom root atsam root gider mi bunla . telde şuan hiç bir şey silinmedi.
Sobatabak' Alıntı:Bu stock ROM ile root kalkmiyormu? Uygulamalar aynı duruyor ama root kalkmaz yanı? Dediginiz i yapardım da zaten rootlu tel.
yardımın için teşekkür ederim ama komutu yazınca (FAILED <remote: oem unlock is not allowed>matrix123456789' Alıntı:masaüstünde boş biryere tıkla sonra shift + mouse sağ tuşa tikla açilan pencerede komut satirini burada calistira tikla sonra fastboot oem unlock-go komutunu ver ekrana siliniyor
yazısı gelecek işlem bitinceye kadar bekle tlf açılınca kapat tekrar recovery mode al ve yükle