R
Rygebin
RE: [Stock ROM][Dual] General Mobile 4G Dual LUZ59R Stock Rom (14 Ekim 2015)
Rica ederiz ..
solo1990' Alıntı:Eline Sağlık
Rica ederiz ..
solo1990' Alıntı:Eline Sağlık
Tekrar bir daha format atın düzelir. Bazen bu tip sorunlar olur.Haliltae' Alıntı:Romu kurdum donuyor, google hesaplar arasında görünmüyor, uygulamalar durduruldu hatası veriyor
erk03' Alıntı:hocam driverları nasıl kuruyoruz
hklpx3425' Alıntı:Hocam marsmelowdan dönebiliyor muyuz?
bekiro999' Alıntı:Lütfen yardım edin !
ben driver'leri kurdum herşeyi aşama aşama yaptım fakat bat dosyasına tıkladığımda siyah ekran geliyor bu siyah ekranda görebildiğim kadarıyla device not found yazıyor oem ve hata ayıklamasıda açık yani anlayamadım lütfen yardım edin
Rygebin' Alıntı:hklpx3425' Alıntı:Hocam marsmelowdan dönebiliyor muyuz?
Tabiki.
bekiro999' Alıntı:Lütfen yardım edin !
ben driver'leri kurdum herşeyi aşama aşama yaptım fakat bat dosyasına tıkladığımda siyah ekran geliyor bu siyah ekranda görebildiğim kadarıyla device not found yazıyor oem ve hata ayıklamasıda açık yani anlayamadım lütfen yardım edin
Komut ekrani acin fastboot oem unlock-go verin telwfon bootloader modunda.
bekiro999' Alıntı:@"Rygebin"
Telefon bootloader'deyken cmd'ye fastboot oem unlock-go yazdım bir şey oldu OKAY yazdı sonra tekrar bat dosyasını açtım ve device not found hatası yine geldi fakat bu sefer telefonda bir android çıktı ve siliniyor die bir şey oldu şimdi telefon yeniden başladı şimdi ne yapmalıyım
hklpx3425' Alıntı:hocam ben romu kurdum acıldı sorun yok ama telefon hafızasına ve sd karta hiç bir sekilde resim müzik,vb seyler atamıyorum fotograf dahi cekemiyorum kartın içi dolu gozukuor ancak içine girdiğimde bos gozukuo sorun nedir acill yardım....