Umutcan1907
Kayıtlı Üye
RE: [Stock ROM][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi)
Benim ki LUZ17E yüklesem sıkıntı çıkarmı ?
Benim ki LUZ17E yüklesem sıkıntı çıkarmı ?
Umutcan1907' Alıntı:Benim ki LUZ17E yüklesem sıkıntı çıkarmı ?
hocam 5.1.1 R romunda sistem güncellemeleri çıkmadı 6.0 ı kuruyorumRygebin' Alıntı:erk03' Alıntı:hocam sistem güncellemeleri yok mu ben mi bulamadım
Komut ekranı açın , fastboot oem unlock-go verin düzelir hata
erk03' Alıntı:düzeldi hocam 5.1.1 kurdum sistem güncellemeleri çıkmadı şuan 6.0 a geçiriyorum
hocam 5.1.1 R romunda sistem güncellemeleri çıkmadı 6.0 ı kuruyorumRygebin' Alıntı:erk03' Alıntı:hocam sistem güncellemeleri yok mu ben mi bulamadım
Komut ekranı açın , fastboot oem unlock-go verin düzelir hata
erk03' Alıntı:hocam onu çıkartmak için 6.0 a geçtim olmadı 5.1.1 e geçtim uygulamaları optimize ediyor bir yazı çıkıyor ondan sonra tekrar açılıyor telefon tekrar optimize ediyor napıcam :adyo: :what: telefon açılmıyor şimdi tekrar stock rom atıyorum
hocam 4 5 kere stock rom sonunda sistem güncellemelerini getirmeyi başardım
erk03' Alıntı:hocam ben eren facedende haberiniz var imei uçtu garantiye yollıycam
erk03' Alıntı:hocam grupta birisi imei gidince custom rom atmış sonra stock rom atmış düzelmiş gerçekmidir sizce ?
Rygebin' Alıntı:erk03' Alıntı:hocam grupta birisi imei gidince custom rom atmış sonra stock rom atmış düzelmiş gerçekmidir sizce ?
Düzelebilir @"darx" hocam da yaptı bir kere düzeldi bir oere düzelmedi servise yolladı.. İstersen dene.
Rygebin' Alıntı:erk03' Alıntı:hocam grupta birisi imei gidince custom rom atmış sonra stock rom atmış düzelmiş gerçekmidir sizce ?
Düzelebilir @"darx" hocam da yaptı bir kere düzeldi bir oere düzelmedi servise yolladı.. İstersen dene.
OsmanlıEvladı' Alıntı:Rom yuklenirken erasing system failed hatasi verdi ama rom yuklendi
Rygebin' Alıntı:OsmanlıEvladı' Alıntı:Rom yuklenirken erasing system failed hatasi verdi ama rom yuklendi
Systemi silmese de olur.
Ses açma powera basın . Tekrar stock romu kurun.Umutcan1907' Alıntı:Hocam işlemleri yaptım. Ekrana penguen geldi arada bir titreyerek gidip geliyor. 30 dk dır bekliyorum hala aynı. Ne yapmam lazım ?