Eien®' Alıntı:Hocam google playe giriyorum bir kaç saniye sonra ana menüye atıyor 2. ye kurdum ama yine aynı sorun
ricohket' Alıntı:Kararlı sürüm gelir mi ?
Eien®' Alıntı:Hocam performans tweak ve yazı fontu yuklesek sorun olur mu iki dosya da zıp halinde
Incredible™' Alıntı:Eien®' Alıntı:Hocam performans tweak ve yazı fontu yuklesek sorun olur mu iki dosya da zıp halinde
Denemedim hiç, denemek lazım
Eien®' Alıntı:Yazı fontu ve tweak yükledikten sonra tema bölümüne girdiğim zaman sanki geri tuşu basılı kalmış gibi temaları bakarken 1-2 saniye sonra geriye atıyor hep
TheHealeR™' Alıntı:Mi cloud dan kapatamadim ama mesajlar uygulamasından menu tuşuna basınca mi mesajı kapattim ama her açılışta mesaj atıyor kendi her açılıp kapanınca yolluyor mesaj acil yardim edermisin önceki sürümlerde (5.9.24) boyle sorun yoktu kapatınca gondermiyordu.Lütfen Yardim Edermisin
TheHealeR™' Alıntı:Nasıl kapatıcam ayarlar mi hesabi mesajlar altından kapattim ama yine yok
TheHealeR™' Alıntı:OTA Güncellenmesini tekrar flashlasam ozaman kapatsam olurmu ben factory reset yapmadan yujluyorum sorun olmadı bugüne kadar
TheHealeR™' Alıntı:Uygulamalar silicenk oyuzde bi de ben vault kullanıyorum fotograflar onun içinde acaba onlar silinirmi
ibrhm-7' Alıntı:merhaba. Wsm Tools u aktifleştirir isem gelecek ota güncellemelerinde sıkıntı yaşar mıyım ??