camature' Alıntı:Hocam whatsappdaki kişiler gözükmüyor nasıl hallederiz.
Incredible™' Alıntı:camature' Alıntı:Hocam whatsappdaki kişiler gözükmüyor nasıl hallederiz.
sync açık mı? numaraların başında +90 varsa kaldırın
Rehberden bide sim kart kişilerini görüntüle yap bi denecamature' Alıntı:Incredible™' Alıntı:camature' Alıntı:Hocam whatsappdaki kişiler gözükmüyor nasıl hallederiz.
Sync açık 230 kişilik rehberim var hiç birini görmüyor hocam
camature' Alıntı:Incredible™' Alıntı:camature' Alıntı:Hocam whatsappdaki kişiler gözükmüyor nasıl hallederiz.
Sync açık 230 kişilik rehberim var hiç birini görmüyor hocam
Astrosman' Alıntı:Selamun aleykum.
Hafıza kartta veya telin hafızada olan videoları miuin galerisi göstermiyor yani sanki hic video yokmuş gibi yapıyor hep resimleri gösteriyor.
Bunun sorunu ve çözümü nedir ?
husmer_22' Alıntı:üstat ayriyeten ram biraz fazla kullanmaya ve kasmalar olmaya başladı. bilgin olsun.
Azwraith' Alıntı:Kararlı sürüm olan 5.11.5 mi acaba? Kararlı sürüm olduğunu veya kararlı sürümü yüklediğinizde onun kararlı olduğunu nasıl anlayabiliriz? Bu romu yükleyecektim fakat performans açısından yavaş sanırım biraz. (yorumlardan bir tahminde bulundum)
Azwraith' Alıntı:Kararlı sürüm olan 5.11.5 mi acaba? Kararlı sürüm olduğunu veya kararlı sürümü yüklediğinizde onun kararlı olduğunu nasıl anlayabiliriz? Bu romu yükleyecektim fakat performans açısından yavaş sanırım biraz. (yorumlardan bir tahminde bulundum)
Azwraith' Alıntı:Peki önceki sürümlerinden kararlı olanı var mıdır bunun konuları inceledim ama göremedim, kararlı ama eski olanı kullanayım ben de.
sinancatak' Alıntı:Uygulamaları harici sd karta atmak mümkün mü?
Bir diğer sorum da usb ile mac'e bağladığımda foto albümünü görebiliorum ama usb olarak bağlayamıyorum.
Çözümü nedir?
Astrosman' Alıntı:Az önce 5.11.19 sürumu otadan geldi acaba yuklesem telefon açılmaz hale mi gelir