I
Incredible™
camature' Alıntı:Ters hafıza sorununa bir cevap gelmemiş
Ters hafıza mı varmış? Konunun en altındaki hafıza fixleri bölümünü okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız
camature' Alıntı:Ters hafıza sorununa bir cevap gelmemiş
camature' Alıntı:yazım bu şekilde ters hafıza dedigim ters gözükmesi sd kartın dahili depolama olarak gözükmesi
burakbrkburak' Alıntı:Güncelleme vermiyor musunuz hocam
dursun71' Alıntı:İyi günler bu romda dokunmatik sapması varmi
relatingo' Alıntı:hocam iyi günler. discovery e resmi sitedeki gionee e3 rom unu direk kursam bir sıkıntı yaşar mıyım hocam?
fearmusa' Alıntı:relatingo' Alıntı:hocam iyi günler. discovery e resmi sitedeki gionee e3 rom unu direk kursam bir sıkıntı yaşar mıyım hocam?
sorun olmaz sanırım ama orada paylaşılan eski bir sürüm, resmi olarak kendileri yapmamış, buradaki arkadaşlar gibi birisi yapmış ve koymuş, sonrada güncellememiş. sürümü yanlış hatırlamıyorsam daha v5 di.
relatingo' Alıntı:fearmusa' Alıntı:relatingo' Alıntı:hocam iyi günler. discovery e resmi sitedeki gionee e3 rom unu direk kursam bir sıkıntı yaşar mıyım hocam?
sorun olmaz sanırım ama orada paylaşılan eski bir sürüm, resmi olarak kendileri yapmamış, buradaki arkadaşlar gibi birisi yapmış ve koymuş, sonrada güncellememiş. sürümü yanlış hatırlamıyorsam daha v5 di.
versiyonu benim için pek onemli değil açıkçası. mıuı rom kullanmak istiyorum ve son bir kaç gündür araştırıyorum ama romlarda hep bir sorun var. illaki bir şeyi çalışmıyor. önceliğim sağlan sorunsuz bi rom olması
galip07' Alıntı:bu romu kurmak istiyorum ama cihazım 5 gb partition ayarlarını yapmam lazım mı? teşekkür ederim şimdiden
relatingo' Alıntı:hocam iyi günler. discovery e resmi sitedeki gionee e3 rom unu direk kursam bir sıkıntı yaşar mıyım hocam?
serkan75' Alıntı:ibrhm-7' Alıntı:Bu başka bir rom.
Nasıl başka bir rom? Aynı Romun bir önceki serisinde sorunsuz çalışıyordu
Görüntüdeki rom konudaki rom mu? Yoksa baska forumdan mı?
Sorunun romdan kaynaklı değil sanmıyorum.
MPower' Alıntı:serkan75' Alıntı:ibrhm-7' Alıntı:Bu başka bir rom.
Nasıl başka bir rom? Aynı Romun bir önceki serisinde sorunsuz çalışıyordu
Görüntüdeki rom konudaki rom mu? Yoksa baska forumdan mı?
Sorunun romdan kaynaklı değil sanmıyorum.
Saat ve wifi sebeke yerine bakilinca en.miui .com da ki ve p**ttech de ki sw33tking adli user in romuna benziyor
(Ben de o romu kullaniyorum yalan olmasin adam miui nin piri diye)
MPower' Alıntı:Saat ve wifi sebeke yerine bakilinca en.miui .com da ki ve p**ttech de ki sw33tking adli user in romuna benziyor
Incredible™' Alıntı:MPower' Alıntı:Saat ve wifi sebeke yerine bakilinca en.miui .com da ki ve p**ttech de ki sw33tking adli user in romuna benziyor
Herkesin kendi zevkidir ama ben miui romun kendisinin bozulmasını istemiyorum ve değiştirilmemiş halini veriyorum