RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe
@SmiLeToLiFe inşallah kpss'en güzel geçmiştir. Bir de güncelleme verirsen tam süper olur.
@SmiLeToLiFe inşallah kpss'en güzel geçmiştir. Bir de güncelleme verirsen tam süper olur.
Kuon' Alıntı:Herkese merhaba, forumda ilk günüm.
Arkadaşlar xperia ion cihazına sahibim ve üzerinde miumi 5.522 (BETA) var fakat google playden bir şey indiremiyorum yer olmasına rağmen yer yok diyor fakat kendi storesinden uygulama indirebiliyorum bir türlü çözemedim.
SmiLeToLiFe' Alıntı:Kuon' Alıntı:Herkese merhaba, forumda ilk günüm.
Arkadaşlar xperia ion cihazına sahibim ve üzerinde miumi 5.522 (BETA) var fakat google playden bir şey indiremiyorum yer olmasına rağmen yer yok diyor fakat kendi storesinden uygulama indirebiliyorum bir türlü çözemedim.
bu sorununuz için android genel bölümünde sorun yardım alt forumuna konu açmanız daha mantıklı olacaktır. çünkü bu konu general mobile discovery 1 için portlanmış olan miui romun konusudur. yani genel tartışma bölümü değildir.
burada konu açabilirsiniz: http://forum.turkdevs.com/forum-android-sorun-yardim-bolumu
spainpres' Alıntı:öncelikle merhabalar romu başarılı bir şekilde yükledim anlatımda romun sd kartı kurulacağı yazıyordu kurduktan sonra romun dahili bellekde kurulu olduğunu gördüm buda yetersiz alan sorunumu çözemedi tool ile alan oluşturmaya çalıştım logoda takılı kalıyor telefon yorum ve yardımlar için şimdiden teşekkürler