Hafifabi' Alıntı:Hocam merhaba bişey soracaktım mtk6752 işlemcili lenovo a7600 telefonuma miui rom portlamak istiyorum kısaca anlatabilir misiniz nasıl yapılır diye. Çok tşk ediyorum. İyi geceler
asdzxc345' Alıntı:5.9.10 kurmadan önce wipe yapmak lazimmi yoksa direk cwmden flashliyacakmyz
berkehan6161' Alıntı:Hafifabi' Alıntı:Hocam merhaba bişey soracaktım mtk6752 işlemcili lenovo a7600 telefonuma miui rom portlamak istiyorum kısaca anlatabilir misiniz nasıl yapılır diye. Çok tşk ediyorum. İyi geceler
İyi geceler. Sorunuzu yardim ve destek bolumune yazmaniz gerekiyor
asdzxc345' Alıntı:Müzik player stabil çalışmıyor bazen müzikleri acmiyor uygulamayı durdurma zorunda kalıyorum her yeniden başlat sonrası facebooka girince ara sıra kapanıyor facebook mavi ışık filtresi uygulaması da çalışmıyor bazen ses kısma yaparken sesi kismiyor en son bir anda sesi kisiyor bunları çözerseniz on numara
Furkan Bektaş' Alıntı:görüntülü konuşma yokmu bulamadımda
asdzxc345' Alıntı:Bide ROM da kapalı şarj animasyonu yok
[/quote
İyi aksamlar ileri ki surumlerde duzeltilir
İyi geceler @"Wes" Hocam birakmayi dusunuyordu ama son bir guncelleme verebilir beklemedeyizyldrmzffr' Alıntı:[font=tahoma, helvetica, sans-serif]5.9.12 versyon ne zaman gelecek ? güncelleme olarak miui verdi.[/font]