[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Miui Romunu beğendiniz mi?

• Evet

Oy: 197 82.4%
  • Hayır

Oy: 42 17.6%

• Kullanılan toplam oy
    239
Hocam elinize saglik oncelikle. Bir sorum var. Ifont ile font ayarlamaya calisiyorum ama temalara yonlendiriyor ne yapmaliyim?

mertsenturk_05' Alıntı:
Tamama basınca temalara yönlendiriyor oradan bir şey mi yapmam lazım?

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

İfont turk alfabesini desteklemiyor dogru disardan font yuklemeniz daha yararli olacaktir tabii siz isterseniz ben oyle kullandim cwm ile flashlayip yazi fontunu kolayca degisebilirsiniz :)

mertsenturk_05' Alıntı:
Tamama basınca temalara yönlendiriyor oradan bir şey mi yapmam lazım?

https://hizliresim.com/ng8VON[/url]
Burada anlatım yapıldı.

http://forum.turkdevs.com/konu-video-anlatim-miui-v6-anlatim-paylasim-bolumu.html?page=2

How can I tell you how bad I feel as I can't be able to use this rom. When I install this rom.. It does not occur boot stuck.. But whenever I install other necessary apps and connect Google. And restart it goes on boot stuck... But today I install only system and hundred time restarted it booted smoothly... : what: : sweat:

Sir sorry for disturbing you as you earlier answered me.

Romda facebook ve messengeri sağlıklı kullanamiyorum yetki yönetiminden yetki verilmiyor acil fix

@fedai araçlara girdiğinde izinler menüsünde gir. Sağ ust köşede ayar işareti bar oraya tıkla. Oradan izin yöneticisini aç. Artık izinleri yönetebilirsin.

anisur928' Alıntı:
How can I tell you how bad I feel as I can't be able to use this rom. When I install this rom.. It does not occur boot stuck.. But whenever I install other necessary apps and connect Google. And restart it goes on boot stuck... But today I install only system and hundred time restarted it booted smoothly... : what: : sweat:

Sir sorry for disturbing you as you earlier answered me.

Did you delete system app in zip? Or did you do repart?

I did not delete any apk from zip file. But I have been using 2 GB apps storage from one year... I did repartition...before a year....
So I am going to revert it... And again install...
Thanks for finding out the fault.....

hocam elinize sağlık ilk defa kurdum müzik çaları değiştirebilirmisiniz çince şeyler çıkıyor

oty60' Alıntı:
hocam elinize sağlık ilk defa kurdum müzik çaları değiştirebilirmisiniz çince şeyler çıkıyor

böyle plat logo değiştirmek lollipop yazmak  falan miui nin orjinalliğini bozmak foruma yakışmaz   :sigaraiciyor: sizin için çok rahatsız edici bir durumsa  playdan başka müzik çalar indirebilirsiniz

Hocam Telefon hafızasını sd kart yapmak için bana fix verirmisiniz çok lazım     4GB olduğu için fazla birşey yükleyemiyorum. :uzgun:

Semih hocam romu 3 defadır kuruyorum teli yeniden başlat yaptığımda boot ekranında kalıyor geliştirici oluyorum USB hata ayıklamayı da açıyorum sistem dosyalarınada dokunmuyorum anlamadım gitti yardım lütfen

Arkadaşlar bootta nasıl kalıyor bi fikrim yok inanın. Her optimize ettikten sonra hata ayıklamayı açıyor musunuz? veya kurarken format system yapıyor musunuz ? Bende hiç olmadı o sorun.