onrmeseci' Alıntı:Hocam önceki sürümlerde gta s.a. kasıyordu acaba bundada kasma olur mu
onrmeseci' Alıntı:Bi oynayamadık şu lanet oyunu
Rygebin' Alıntı:Fanatice' Alıntı:@Rygebin 6.0.1 yaziliminda dikkatinizi ceken bir bug ile karsilastiniz mi? Ben 6.0 dayim hala. Ota gelmesini bekliyorum...
Pek rastlamadım , gayet akıcıydı.
evliyacelebi' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Fanatice' Alıntı:@Rygebin 6.0.1 yaziliminda dikkatinizi ceken bir bug ile karsilastiniz mi? Ben 6.0 dayim hala. Ota gelmesini bekliyorum...
Whatsapp cortluyor. Dokunmatik gidiyor whatsapp açınca bazen. Tuş kilidini kapatıp tekrar açmak gerekiyor. Onun dışında sıkıntı yok.
darx' Alıntı:evliyacelebi' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Fanatice' Alıntı:@Rygebin 6.0.1 yaziliminda dikkatinizi ceken bir bug ile karsilastiniz mi? Ben 6.0 dayim hala. Ota gelmesini bekliyorum...
Whatsapp cortluyor. Dokunmatik gidiyor whatsapp açınca bazen. Tuş kilidini kapatıp tekrar açmak gerekiyor. Onun dışında sıkıntı yok.
Bende sıfır sıkıntı
Fanatice' Alıntı:darx' Alıntı:evliyacelebi' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Fanatice' Alıntı:@Rygebin 6.0.1 yaziliminda dikkatinizi ceken bir bug ile karsilastiniz mi? Ben 6.0 dayim hala. Ota gelmesini bekliyorum...
Bende sıfır sıkıntı
6.0.1 e guncellidekten sonra wipe data ve wipe cache yaptiniz mi? Sifir problem diye yazmissiniz merak ettim...
darx' Alıntı:Fanatice' Alıntı:darx' Alıntı:evliyacelebi' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Pek rastlamadım , gayet akıcıydı.
Bende sıfır sıkıntı
6.0.1 e guncellidekten sonra wipe data ve wipe cache yaptiniz mi? Sifir problem diye yazmissiniz merak ettim...
Güncellemeden önce yaptım wipeları hiçbir sıkıntı yok. Dokunmatik ve hız süper Pilde en az 7 saat ekran süresi
Fanatice' Alıntı:darx' Alıntı:Fanatice' Alıntı:darx' Alıntı:evliyacelebi' Alıntı:Whatsapp cortluyor. Dokunmatik gidiyor whatsapp açınca bazen. Tuş kilidini kapatıp tekrar açmak gerekiyor. Onun dışında sıkıntı yok.
Bende sıfır sıkıntı
Güncellemeden önce yaptım wipeları hiçbir sıkıntı yok. Dokunmatik ve hız süper Pilde en az 7 saat ekran süresi
Yani 6.0 ı ilk yuklediginizde mi wipelari yaptiniz? Ben de 6.0 ı kurduktan sonra tum wipeları yaptim. 6.0.1 e gectikten sonra wipelari tekrar yapmaya gerek var mi? Ayarlarimin silinmesini istemiyorum dogrusu...
Wes' Alıntı:Açılması ne kadar sürüyor ?
Rygebin' Alıntı:Wes' Alıntı:Açılması ne kadar sürüyor ?
Durumu bağlı olmakla birlikte data fazlaysa silmesi uzun sürer . Yarım saati bile bulabilir.
Wes' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Wes' Alıntı:Açılması ne kadar sürüyor ?
Durumu bağlı olmakla birlikte data fazlaysa silmesi uzun sürer . Yarım saati bile bulabilir.
şuan boot animasyonda bekliyorum bakalım.
Bahad1r' Alıntı:Hocam şimdi bendeki 6.0 bu 6.0.1i direk ustune kursam teldeki dosyalar msjlar vs silinirmi yani ?
Rygebin' Alıntı:Bahad1r' Alıntı:Hocam şimdi bendeki 6.0 bu 6.0.1i direk ustune kursam teldeki dosyalar msjlar vs silinirmi yani ?
Silinmez.
Tabii oem kilidi açıksa eğer.
Bahad1r' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Bahad1r' Alıntı:Hocam şimdi bendeki 6.0 bu 6.0.1i direk ustune kursam teldeki dosyalar msjlar vs silinirmi yani ?
Silinmez.
Tabii oem kilidi açıksa eğer.
Ee silinmemesi için yapılacak bişey var mı normal ota güncellemesi gibi cunku normal gelen güncellemeyi kurunca silinmiyorda bilmedigimden soruyorum hocam ?