Rygebin' Alıntı:
VioLee' Alıntı:
Hocam suan cihaz bootloader da cmdde waiting for device olarak beklemede
Rarın içinde çalıştırdıgım bat dosyasının ismi flashtool_Marshmallow_ByKaankülahlı
Boş bi klasörde shift + sağ klik yapıp dediğiniz komutuda yazıyorum waiting for devicede bekliyor
Oem kilidi ve usb hata ayıklamada açık
Komutu yazdiginiz komut ekranında ne yazıyor..
Waiting for device
aygıt yöneticisine baktıgımda android üzerinde ünlem işareti var güncelleme için adb klasörünü seçiyorum ama dosya bulamıyor
matrix123456789' Alıntı:
VioLee' Alıntı:
Hocam suan cihaz bootloader da cmdde waiting for device olarak beklemede
Rarın içinde çalıştırdıgım bat dosyasının ismi flashtool_Marshmallow_ByKaankülahlı
Boş bi klasörde shift + sağ klik yapıp dediğiniz komutuda yazıyorum waiting for devicede bekliyor
Oem kilidi ve usb hata ayıklamada açık
komut satırına fastboot devices yazınca ne cevap alıyorsunuz driver sorunu gibi görünüyor
Evet driver sorunu android ünlem çıkıyor çünkü arkadaşların dediği gibi adbyi klasöre çıkarttıp elle güncelleme yapmaya çalıştıgımda klasörde dosya göremiyor Wİn7 kullanıyorum
Sorun çözüldü teşekkürler şuan yükleme yapıyor Adb'i windows karşıdan yükleme olarak yapabildim şuan cmdde kurulum yapıyor
Dosyaları yükledikten sonra 6.0da kalma sorunu için driverların yüklü oldugundan emin olun ve arkadaşın ilk sayfada verdiği
[font='Open Sans', sans-serif]fastboot oem unlock-go komutunu kullanıp daha sonra bootloader ı açıp rom dosyalarının içinde bulunan bat dosyasını çalıştırın 6.0.1 olacaktır[/font]