Fanatice' Alıntı:Arkadaslar 6.0 in kamerasindan memnun kalmadim. Seri cekmiyor... Tavsiye edebileceginiz duzgun bir camera programi var mi acaba?
Rygebin' Alıntı:Fanatice' Alıntı:Arkadaslar 6.0 in kamerasindan memnun kalmadim. Seri cekmiyor... Tavsiye edebileceginiz duzgun bir camera programi var mi acaba?
Fx Kamera iyidir.
Burdakini uygulaman yeterli http://forum.turkdevs.com/konu-6-0-guncel-stock-rom-general-mobile-4g-marshmallow-mra58y.htmlseven44' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Fanatice' Alıntı:Arkadaslar 6.0 in kamerasindan memnun kalmadim. Seri cekmiyor... Tavsiye edebileceginiz duzgun bir camera programi var mi acaba?
Fx Kamera iyidir.
dostum 6.0.1 den 6.0 nasıl gecebilirim
seven44' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Fanatice' Alıntı:Arkadaslar 6.0 in kamerasindan memnun kalmadim. Seri cekmiyor... Tavsiye edebileceginiz duzgun bir camera programi var mi acaba?
Fx Kamera iyidir.
seven44' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Fanatice' Alıntı:Arkadaslar 6.0 in kamerasindan memnun kalmadim. Seri cekmiyor... Tavsiye edebileceginiz duzgun bir camera programi var mi acaba?
Fx Kamera iyidir.
Hayır.djbko' Alıntı:Firma yayınlamadan önce güncellersek garanti dışı kalmış oluyormu cihaz
Aynımustafag' Alıntı:Bu güncelleme ile firmanın telefonlara göndereceği güncelleme aynı mı? Yani aralarında bir fark olacak mı getirdiği yenilikler bakımından.
mustafag' Alıntı:Bu güncelleme ile firmanın telefonlara göndereceği güncelleme aynı mı? Yani aralarında bir fark olacak mı getirdiği yenilikler bakımından.
Rygebin' Alıntı:Aynımustafag' Alıntı:Bu güncelleme ile firmanın telefonlara göndereceği güncelleme aynı mı? Yani aralarında bir fark olacak mı getirdiği yenilikler bakımından.
mustafag' Alıntı:Bu güncelleme ile firmanın telefonlara göndereceği güncelleme aynı mı? Yani aralarında bir fark olacak mı getirdiği yenilikler bakımından.
Hayır değil orjinali bu . Kullananlarda hatasız olduğunu doğruluyor.Fanatice' Alıntı:Suan burdaki test amaciyla yayinlanan surum degil mi? Kanimca test asamasinda problemler yasandiysa muhtemelen ota dan gelecek olan biraz farkli olacaktir diye dusunuyorum...
Rygebin' Alıntı:Hayır değil orjinali bu . Kullananlarda hatasız olduğunu doğruluyor.Fanatice' Alıntı:Suan burdaki test amaciyla yayinlanan surum degil mi? Kanimca test asamasinda problemler yasandiysa muhtemelen ota dan gelecek olan biraz farkli olacaktir diye dusunuyorum...
11 Aralık deniyor..Fanatice' Alıntı:Hata yoksa o zaman ota dan gelecek olan budursabirla bekleyise devambu arada ota ne zaman geliyor bilgi var mi?11
Rygebin' Alıntı:11 Aralık deniyor..Fanatice' Alıntı:Hata yoksa o zaman ota dan gelecek olan budursabirla bekleyise devambu arada ota ne zaman geliyor bilgi var mi?11
haylas55' Alıntı:fastboot iç yada dış komut çalıştırılabilir program yada toplu iş dosyası olarak tanınmıyor hatası alıyorum ?
haylas55' Alıntı:driveri kuramıyorum hata alıyorum
ERROR: Invalıd command line parameter 'Calıskan\desktop\adb-installer.log'. diyor ama masaüstünde log yok